Κόσμος

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για το εργαστήριο του «Φράνκενστάιν» στην Αριζόνα!

Σοκάρουν οι καταγγελίες ενός άνδρα από την Αριζόνα ο οποίος ανακάλυψε ότι η σορός της μητέρας του που δώρισε για να γίνουν έρευνες για το Αλτσχάϊμερ, πουλήθηκε στον αμερικανικό στρατό έναντι 6.000 δολαρίων και τελικά την ανατίναξαν δεμένη σε μια καρέκλα!

Η Ντόρις Στάουφερ πέθανε πριν από έξι χρόνια στα 73 της μετά από χρόνια μάχη με τη νόσο του Αλτσιχάϊμερ. Μάλιστα, οι γιατροί έλεγαν για την περίπτωσή της ότι είναι ιδιαίτερη καθώς δεν είχε το συγκεκριμένο γονίδιο.

Όταν πέθανε το 2014, ο γιος της Τζιμ, ήρθε σε επαφή με ιδρύματα όπου γίνονται έρευνες και αποφάσισε να δωρίσει την σορό της προκειμένου να βοηθήσει τους επιστήμονες.

Τελικά συμφώνησε με το αμαρτωλό Biological Resource Center (BRC) στην Καρικόπα μετά από συστάσεις που πήρε από μια νοσοκόμα.

«Νιώθω ηλίθιος», λέει τώρα ο Τζιμ Στάουφερ μαθαίνοντας ότι η σορός της μητέρας του κατέληξε σε πειράματα του αμερικανικού στρατού. Θυμάται ότι 45 λεπτά μετά τον θάνατο της μητέρας του εκπρόσωπος του κέντρου εμφανίστηκε και πήρε την σορό της. Μάλιστα υπέγραψαν και συμφωνητικό όπου αναφερόταν τι ακριβώς θα συμβεί.

[read4more]

Μερικές ημέρες μετά έλαβε ένα ξύλινο κουτί που περιείχε τις στάχτες της μητέρας του αλλά χωρίς άλλες πληροφορίες. Πέρασαν τρία χρόνια για να μάθει την αλήθεια από έναν δημοσιογράφο του Reuters που του απέστειλε σειρά εγγράφων.

Τι είχε συμβεί; Εργαζόμενοι στο Κέντρο ερευνών έκοψαν το χέρι της 73χρονης γυναίκας και το αποτέφρωσαν. Την υπόλοιπη σορό της την πούλησαν σε ένα κέντριο που κάνει πειράματα για λογαριασμό του αμερικανικού στρατού. Η σορός της άτυχης γυναίκας δέθηκε σε μια καρέκλα και στην συνέχεια την ανατίναξαν!

Αυτή είναι μια από τις ιστορίες που έρχονται στο φως μετά την ανακάλυψη από πράκτορες του FBI στο συγκεκριμένο ίδρυμα τα απίστευτα πειράματα που γίνονταν. Πειράματα α λα Φρανκενστάιν! Ιδιοκτήτης είναι Στίβεν Γκορ ο οποίος έχει έρθει αντιμέτωπος με δεκάδες μηνύσεις από συγγενείς αποθανόντων. Ο ίδιος μόλις με απολυτήριο Λυκείου και με καμία εκπαίδευση διαχειριζόταν ένα ολοκληρο κέντρο ερευνών χωρίς να έχει καταλάβει κανείς πως το έκανε αυτό και με ποιων τις πλάτες!

πηγή: NBC12

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 40 νεκροί και 200 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα - Οι μισοί πέθαναν στην προσπάθειά τους να πάρουν τρόφιμα
Συγγενείς των νεκρών έφθασαν σήμερα στο νοσοκομείο Νάσερ για να θρηνήσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Γυναίκες και παιδιά έκλαιγαν δίπλα σε σορούς τυλιγμένες σε λευκά σάβανα
Πενθούσες αντιδρούν κατά τη διάρκεια της κηδείας Παλαιστίνιου που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, κοντά σε κέντρο διανομής στη Ράφα
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου καλεί τους πολίτες της Τεχεράνης να την εγκαταλείψουν – «Το Ισραήλ ελέγχει τον εναέριο χώρο της»
«Ο στόχος είναι διπλός: Να εξολοθρεύσουμε την πυρηνική απειλή και να εξολοθρεύσουμε την πυραυλική απειλή» δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του σε αεροπορική βάση στο Ισραήλ
Ανανεώθηκε πριν 33 λεπτά
9
Συνάντηση του Πάπα Λέοντα με τον Αλ Πατσίνο και τον παραγωγό της ταινίας «Maserati: The Brothers» στο Βατικανό
Ο σπουδαίος ηθοποιός βρέθηκε στην Ιταλία για τα γυρίσματα της νέας ταινίας, της οποίας το καστ αποτελείται επίσης από τους Άντονι Χόπκινς, Άντι Γκαρσία, Τζέσικα Άλμπα, Μισέλ Μορόνε και Σαλβατόρε Εσπόζιτο
Αλ Πατσίνο και Πάπας Λέων