Κόσμος

Αντιδράσεις για το εξώφυλλο της Ριάνα στο Harper’s Bazaar China [pics]

Η Ριάνα θα βρίσκεται στο εξώφυλλο Αυγούστου του Harper's Bazaar που κυκλοφορεί στην Κίνα.

Με την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών πολλοί ήταν αυτοί που είπαν ότι η Ριάνα ιδιοποιείται την κινεζική πολιτιστική κληρονομιά με στόχο να προωθήσει την εταιρεία των ρούχων της.

Ο «καβγάς» ξεκίνησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Χρήστης έγραψε: «Εάν αυτό το έκανε η Κιμ Καρντάσιαν θα το χαρακτηρίζαμε πολιτισμική ιδιοποίηση», θυμίζοντας την υπόθεση με τα εσώρουχα που λάνσαρε η Κιμ ως «Κιμονό» και τα οποία απέσυρε μετά τις αντιδράσεις.

 

 

 

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και τα υπόλοιπα σχόλια των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επισημαίνοντας ότι η Ριάνα χαίρει ευνοϊκής μεταχείρισης σε αντίθεση με άλλες διασημότητες μεταξύ των οποίων και η Κέιτι Πέρι.

Οι υποστηρικτές της ποπ σταρ επισημαίνουν ότι η φωτογράφιση της Ριάνα «δεν είναι πολιτιστική ιδιοποίηση καθώς ολόκληρη η ομάδα του Harper’s Bazaar China αποτελείται από Κινέζους».

Στην περιγραφή που δίνει το ίδιο το περιοδικό για το εξώφυλλο με την Ριάνα επισημαίνεται ότι πρόκειται για «ανατολίτικο με δυτική αισθητική».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σκάφος αναψυχής που βούλιαξε πριν 2.000 χρόνια βρέθηκε στον βυθό της Αλεξάνδρειας
Οι επόμενες έρευνες στην καρίνα του πλοίου «θα είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι στη ζωή, τη θρησκεία, την πολυτέλεια και τη διασκέδαση στις πλωτές οδούς της αρχαίας Αιγύπτου κατά τη ρωμαϊκή εποχή»
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS
«Το πεπρωμένο της Ουκρανίας είναι το πεπρωμένο της Ευρώπης» το μήνυμα ενότητας από Ζελένσκι, Μακρόν, Μερτς και Στάρμερ
Μετά την λήξη της τετραμερούς συνάντησης ο Γάλλος πρόεδρος και ο Γερμανός καγκελάριος αποχώρησαν δίχως να απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων
Από αριστερά προς τα δεξιά: Ο Φρίντριχ Μερτς, ο Κιρ Στάρμερ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Εμανουέλ Μακρόν
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες