Κόσμος

Απήγαγαν κινέζους εργαζόμενους

Αντάρτες του Νότιου Κορντοφάν που από τον Ιούνιο πολεμούν κατά του σουδανικού στρατού σε αυτή την περιοχή στο νότιο Σουδαν, δήλωσαν σήμερα ότι απήγαγαν 29 κινέζους υπαλλήλους, ύστερα από μάχες με τις κυβερνητικές δυνάμεις.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του Λαϊκού Κινήματος του Βορρά για την Απελευθέρωση του Σουδάν” (SPLM), τον Αρνου Νγκουτουλου Λόντι, εννέα μέλη των ενόπλων δυνάμεων απήχθησαν στην ίδια επιχείρηση.

Διαβάστε

Βίαιες συγκρούσεις στο Νότιο Σουδάν – 14 νεκροί

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
New York Post: O Τραμπ θέλει τον Τζιάνι Ινφαντίνο για επόμενο γενικό γραμματέα του ΟΗΕ στη θέση του Αντόνιο Γκουτέρες
Ο Τραμπ πιστεύει ότι ο Ινφαντίνο «χαίρει σεβασμού από όλους σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζει ότι έχει μια ιδιαίτερη ικανότητα να φέρνει τους ανθρώπους κοντά»
Τραμπ - Ινφαντίνο
Έφοδος στα γραφεία της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη για το σκάνδαλο συναλλαγών Cum-Cum
Αναζητούν τοιχεία σχετικά με πιθανές παρατυπίες σε συναλλαγές που επέτρεπαν σε επενδυτές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να μειώνουν ή να αποφεύγουν την καταβολή φόρου επί των μερισμάτων
Deutsche Bank