Κόσμος

Απίστευτο! Έφηβοι έκλεψαν… μικρό αεροσκάφος και πέταξαν πάνω από αυτοκινητόδρομο!

Οι δύο πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας πήγαν τις εφηβικές... τρέλες σε άλλο επίπεδο! Οι έφηβοι, το αεροσκάφος και η... πτήση.

Την… παράσταση έκλεψαν οι δύο έφηβοι που κατάφεραν να πάρουν ένα μικρό αεροσκάφος σε μια αγροτική περιοχή στην ανατολική Γιούτα και να πετάξουν με αυτό σε χαμηλό ύψος πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο, προτού προσγειωθούν σε ένα τοπικό αεροδρόμιο και κατόπιν συλληφθούν.

Το… όχημα που πήραν οι έφηβοι

Οι έφηβοι, ηλικίας 14 και 15 ετών, πήραν το μονοκινητήριο αεροσκάφος από έναν ιδιωτικό διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης στη μικρή πόλη Τζένσεν στη βορειοανατολική Γιούτα, έγινε γνωστό από το γραφείο του Σερίφη της κομητείας Ουίντα.

Οι νέοι πέταξαν το αεροσκάφος σε χαμηλό ύψος πάνω από τον Αυτοκινητόδρομο 40, την ώρα που αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αεροπλάνο να πετάει πάνω από την περιοχή Γκάσερ, σε απόσταση 50 χιλιομέτρων δυτικά από το σημείο απ’ όπου απογειώθηκαν, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη.

Οι δύο έφηβοι σκέφτηκαν να συνεχίσουν την πτήση τους προς τα δυτικά, προς μια πυκνοκατοικημένη περιοχή της Γιούτας, ωστόσο αποφάσισαν τελικά να γυρίσουν πίσω και να προσγειώσουν το αεροσκάφος στο περιφερειακό αεροδρόμιο Βέρναλ, σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από το σημείο που απογειώθηκαν.

Οι αρχές τους συνέλαβαν κοντά στο αεροδρόμιο και τους οδήγησαν σε ένα κέντρο κράτησης ανηλίκων στην περιοχή.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ «επιστρέφει» στην εκεχειρία μετά το μπαράζ επιθέσεων κατά της Χαμάς στη Γάζα – «Πάγωσε» η μεταφορά ανθρωπιστικής βοήθειας
Τα σχέδια εκεχειρίας που συμφωνήθηκαν στις 10 Οκτωβρίου στο αιγυπτιακό θέρετρο Σαρμ Ελ Σέιχ φαίνεται ότι, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να τιναχτούν στον αέρα
Πυκνοί καπνοί έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας
Μουσείο του Λούβρου: Αυτά είναι τα κοσμήματα που εκλάπησαν μετά τη θεαματική ληστεία – Σώθηκε το «καταραμένο» διαμάντι
Η λεία, ανεκτίμητης πολιτιστικής αξίας, περιλαμβάνει οκτώ εξαιρετικά κοσμήματα που αφηγούνται την ιστορία των βασιλισσών και αυτοκρατειρών της Γαλλίας, τα οποία κλάπηκαν μέσα σε μόλις 7 λεπτά από τη Γκαλερί Απόλλων
Κολιέ και σκουλαρίκια με σμαράγδια από το σετ κοσμημάτων της Μαρίας-Λουίζας
Μουσείο του Λούβρου: Βίντεο από τη στιγμή που οι διαρρήκτες κλέβουν τα κοσμήματα στη Γκαλερί Απόλλων
Οι εικόνες δείχνουν έναν από τους διαρρήκτες τη στιγμή που κλέβει τα κοσμήματα στο Λούβρο - Η λίστα των κλεμμένων αντικειμένων αποκαλύφθηκε από το γαλλικό υπουργείο Πολιτισμού
Στιγμιότυπο από το βίντεο που τραβήχτηκε μέσα στο Λούβρο, όταν ο ληστής κλέβει τα κοσμήματα