Κόσμος

Από τί πέθανε τελικά ο Κνουτ;

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το θάνατο του διασημότερου πολικού αρκούδου της Ευρώπης τουλάχιστον, του “Γερμανού” Κνουτ που έζησε στον ζωολογικό κήπο του Βερολίνου αφού τον εγκατέλειψε μωρό η μητέρα του.

Σύμφωναμε νευρολόγους που μιλούν στο περιοδικό Focus ο Κνουτ ίσως πέθανε πάνω σε κρίση επιληψίας. Πρώτες ενδείξεις από εγκεφαλογραφήματα αποκαλύπτουν δυσμορφίες στον εγκέφαλο του Κνουτ,του οποιου και ο πατέρας Λαρς ήταν επιληπτικός.

Ο τετράχρονος Κνουτ έγινε διάσημος σε όλη τη Γερμανία, λόγω της συγκινητικής του ιστορίας. Τον είχε εγκαταλείψει η μητέρα του και τον διέσωσε το προσωπικό του ζωολογικού κήπου του Βερολίνου. Οι πρώτες του φωτογραφίες όταν ήταν ακόμη μικρούλης και πολύ όμορφος του είχαν δώσει μία θέση στις καρδιές των Γερμανών.

Πέθανε μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών του ζωολογικού κήπου την περασμένη εβδομάδα. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη σε όλη τη χώρα ενώ τα γερμανικά Ταχυδρομεία κυκλοφόρησαν γραμματόσημο προς τιμήν του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η WSJ «καίει» τον Ντόναλντ Τραμπ για τον Τζέφρι Επστάιν: «Του είχε στείλει κάρτα γενεθλίων γεμάτη με ερωτικά υπονοούμενα»
Απειλεί με μηνύσεις ο Αμερικάνος πρόεδρος - Η WSJ αναφέρει σε άρθρο της πως είδε την μοιραία επιστολή η οποία έφερε και την υπογραφή του τότε επιχειρηματία πάνω σε σκίτσο γυναίκας, στο ύψος του ηβικού τριχώματός της
Ντόναλντ Τραμπ
Στα άδυτα του βουδισμού στην Ταϊλάνδη: Πώς η μυστηριώδης εξαφάνιση ενός μοναχού ξεσκέπασε ένα σεξουαλικό σκάνδαλο χωρίς προηγούμενο
Συνελήφθη 35χρονη που έκανε σεξ με μοναχούς και τους εκβίαζε - Είχε βγάλει πάνω από 10 εκατ. ευρώ - Καθαιρέσεις, έρευνες και ποσά που ζαλίζουν
Βουδιστές μοναχοί 2
Η Τουρκία υπέγραψε «συμφωνία καλής θέλησης» με τη Βεγγάζη για την εκμετάλλευση ορυκτών πόρων στη Λιβύη
Ο Τούρκος πρόεδρος του DEIK δήλωσε ότι η νέα συμφωνία με τη Λιβύη θα εμβαθύνει τη συνεργασία στην περιοχή, και ότι στόχος είναι η ανάπτυξη των σχέσεων, ιδίως με το ανατολικό τμήμα της χώρας
Εικόνα πετρελαιοφόρου που φεύγει από τον τερματικό σταθμό πετρελαίου της Ζουεϊτίνα στη Βεγγάζη 32