Κόσμος

“Ασπίδα” από την σύζυγο του Γούντι Άλεν για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης της κόρης του

Η σύζυγος του Γούντι Άλεν, Σου-Γι Πρεβέν, έσπασε τη σιωπή της προκειμένου να υπερασπιστεί τον σκηνοθέτη απέναντι στις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης της κόρης του, Ντίλαν. Η Σου - ΓΙ αποκάλυψε σκοτεινές πτυχές της διαμάχης μεταξύ του Άλεν και της πρώην συντρόφου του Μια Φάροου, η οποία είναι και η θετή μητέρα της Ντίλαν.

“Αυτό που συμβαίνει στον Γούντι είναι τόσο θλιβερό, τόσο άδικο” είπε η 47χρονη σήμερα Σουν-Γι σε μια σπάνια συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό New York Magazine.

Η Μία Φάροου “εκμεταλλεύτηκε το κίνημα #MeToo για να παρουσιάσει την Ντίλαν ως θύμα. Και μια ολόκληρη νέα γενιά μιλάει για αυτήν την ιστορία, ενώ δεν θα έπρεπε”, υποστηρίζει.

Στην ίδια συνέντευξη η Σουν-Γι μιλάει επίσης για τη δύσκολη σχέση που είχε όταν ήταν παιδί με τη Μία Φάροου. Η ηθοποιός την είχε υιοθετήσει την περίοδο που ήταν παντρεμένη με τον Αντρέ Πρεβέν.

Οι δηλώσεις της Σουν-Γι, που προκάλεσε σκάνδαλο όταν αποκαλύφθηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση με τον Γούντι Άλεν, 35 χρόνια μεγαλύτερό της, έριξαν λάδι στη φωτιά της διαμάχης μεταξύ του σκηνοθέτη και πολλών μελών της οικογένειας Φάροου. Στο ίδιο άρθρο η Ντίλαν Φάροου διαβεβαιώνει ότι η μητέρα της δεν την ώθησε να φέρει και πάλι στο προσκήνιο την υπόθεση αυτή, επωφελούμενη από το κίνημα #MeToo.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ντίλαν Φάροου παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή της στην οποία αναφερόταν λεπτομερώς στις κατηγορίες που έχει εξαπολύσει πολλές φορές στο παρελθόν για το πώς ο σκηνοθέτης την κακοποίησε σεξουαλικά το 1992, όταν εκείνη ήταν επτά ετών.

“Όλο αυτό απλώς με ξανακάνει θύμα. Χάρη στη μητέρα μου μεγάλωσα σε ένα φανταστικό σπίτι” είπε στο New York Magazine.

Η αντίδραση της Ντίλαν

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου η Ντίλαν ανάρτησε στο Twitter μια δήλωση που υπογράφουν πολλά βιολογικά και θετά παιδιά της Μία Φάροου, διαβεβαιώνοντας ότι η ηθοποιός υπήρξε μια “τρυφερή και γενναιόδωρη” μητέρα. Προσθέτουν ότι η προσπάθεια συκοφάντησης της Φάροου γίνεται με στόχο να υποβαθμιστούν οι κατηγορίες της Ντίλαν σε βάρος του πατέρα του.

Ο δημοσιογράφος Ρόναν Φάροου, θετός γιος της Μία Φάροου ο οποίος έχει βραβευτεί με Πούλιτζερ για τις αποκαλύψεις του στην υπόθεση του Χάρβεϊ Γουάινστιν, κατήγγειλε επίσης το άρθρο του περιοδικού που υπογράφεται από τη δημοσιογράφο Ντάφνι Μέρκιν, φίλη του Γούντι Άλεν.

“Οφείλω τα πάντα στη Μία Φάροου”, τόνισε. Ως “γιος και αδελφός” αλλά και “ως δημοσιογράφος”, δηλώνει ότι ασθάνεται οργή επειδή το περιοδικό δεν περιέλαβε “τις μαρτυρίες που αντικρούουν τις ανακρίβειες του άρθρου και αρνήθηκε να συμπεριλάβει τις απαντήσεις της αδελφής μου. Τα θύματα κακοποίησης αξίζουν κάτι περισσότερο από αυτό”, πρόσθεσε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξέφυγε η Ζαχάροβα: Κατηγορεί Μακρόν, Σολτς και Μερτς για χρήση ναρκωτικών – «Εξαρτημένοι, ακατάλληλοι να κυβερνήσουν»
«Πήραν μία ανάσα ανακούφισης, τόσο μεγάλη που ξέχασαν να τακτοποιήσουν τα σύνεργά τους», γράφει σε ανάρτησή της η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Ο καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς, ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Στάρμερ και ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν κάθονται μαζί στο βαγόνι του ειδικού τρένου για το Κίεβο 6
Ουσιαστική πρόοδο στις εμπορικές διαπραγματεύσεις Κίνας και ΗΠΑ στην Ελβετία «βλέπει» ο Αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ
Ο Σκοτ Μπέσεντ είπε επίσης ότι ενημέρωσε τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για την πρόοδο των συνομιλιών με την Κίνα για το εμπόριο Πεκίνου - Ουάσινγκτον
Ο Υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Scott Bessent 1
Η Βρετανία περιορίζει τις βίζες εργασίας μόνο σε πτυχιούχους – Πιέσεις σε Στάρμερ από την άνοδο του ξενοφοβικού Φάρατζ
Οι Βρετανοί εργοδότες εκφράζουν ανησυχίες για τα σχέδια αυστηροποίησης των κανόνων για τους αλλοδαπούς εργαζομένους, λέγοντας ότι είναι απαραίτητοι για την κάλυψη των κενών στην αγορά εργασίας
Πλατεία του Κοινοβουλίου στο Λονδίνο, με φόντο τον Πύργο της Ελισάβετ, όπου στεγάζεται η καμπάνα του Μπιγκ Μπεν