Κυριακή, 25 Φεβ.
18oC Αθήνα

Αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης και συνελήφθη

Αυνανίστηκε τέσσερις φορές την ώρα της πτήσης και συνελήφθη
Φωτογραφία αρχείου Reuters

Επεισοδιακή ήταν η πτήση 3814 της Southwest Airlines από το Σιάτλ στο Φοίνιξ, καθώς μόλις προσγειώθηκε το αεροσκάφος ένας επιβάτης συνελήφθη με την κατηγορία ότι αυνανίστηκε τέσσερις φορές! 

Σύμφωνα με τη “Daily Mail”, ο Antonio Sherrodd McGarity τέθηκε υπό ομοσπονδιακή κράτηση ως ύποπτος για άσεμνες πράξεις σε αεροσκάφος – κατηγορία που επισύρει ποινή φυλάκισης έως και 90 ημερών, ενώ η Southwest Airlines τον έχει πλέον συμπεριλάβει στη λίστα απαγόρευσης πτήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι του έχει απαγορευτεί για το υπόλοιπο της ζωής του να ταξιδεύει με την αεροπορική εταιρεία.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του στο FBI, ο McGarity φέρεται να παραδέχτηκε ότι αυνανίστηκε στο αεροπλάνο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι η επιβάτης που καθόταν δίπλα του δεν ενοχλήθηκε, αλλά τον φωτογράφιζε! 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όταν ο McGarity αποκοιμήθηκε, η γυναίκα ενημέρωσε το πλήρωμα για το περιστατικό και την οδήγησαν σε άλλο κάθισμα.

Ο McGarity είπε στους ομοσπονδιακούς ότι ρώτησε τη γυναίκα επιβάτη αν την ενοχλούσε να αυνανίζεται. Σύμφωνα με τον ίδιο, «η γυναίκα είπε “δεν πειράζει”», σχολιάζοντας ότι δεν θεώρησε πως η συνεπιβάτης του θα ένιωθε “άβολα”.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις