Κόσμος

Charlie Hebdo: Νέες απειλές για το εξώφυλλο με τους γυμνούς μουσουλμάνους [pic]

Νέα απειλητικά μηνύματα έλαβαν οι εργαζόμενοι του περιοδικού Charlie Hebdo, που στις 7 Ιανουαρίου του 2015, είχε δεχθεί επίθεση από τζιχαντιστές, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 12 άνθρωποι.

Σύμφωνα με τον εκδότη του περιοδικού Εric Portheault ο οποίος μίλησε στην εφημερίδα Le Parisien, τα μηνύματα έγραφαν “θα πεθάνετε”.
Η σατιρική εφημερίδα κυκλοφόρησε την Τετάρτη με εξώφυλλο στο οποίο απεικονίζεται ένα γυμνό ζευγάρι μουσουλμάνων.
Η γυναίκα φορά μόνο μια μαντίλα και ο άνδρας έχει μακριά γενειάδα ενώ τα γεννητικά τους όργανα είναι εκτεθειμένα. Η σχετική λεζάντα γράφει: “Η μεταρρύθμιση του Ισλάμ. Μουσουλμάνοι χαλαρώστε!”.

Πηγή: Le Monde

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Συνάντηση Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα: Στρατηγικές αντιπροσωπείες για ένα ραντεβού με πολλαπλά διακυβεύματα
Διπλωματία, οικονομία, άμυνα και διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία: οι δύο πρόεδροι φτάνουν με ομάδες υψηλού επιπέδου, καθώς η έκβαση της συνόδου μπορεί να αναδιαμορφώσει τις γεωπολιτικές ισορροπίες
Βλαντιμίρ Πούτιν / Ντόναλντ Τραμπ
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1