Κόσμος

Δεν φαντάζεστε πως λένε την υπουργό Αλιείας της Ινδονησίας!

Το επίθετό της είναι από αυτά τα δύσκολα στην προφορά επίθετα που έχουν χώρες όπως η Ινδονησία. Όμως το μικρό όνομα της υπουργού Αλιείας της Ινδονησίας, ταιριάζει γάντι με την ιδιότητά της.

Την λένε Susi Pudjiastuti και ασχολούμαστε μαζί της αφού, η ένταση με την Κίνα για τη Νότια Θαλασσα συνεχίζεται ανάμεσα στις δυο χώρες.

Για την ιστορία, η Susi, συναντήθηκε με κινέζους αξιωματούχους στην Τζακάρτα και εξέφρασε την δυσαρέσκεια της χώρας της για την στάση της Κίνας και απείλησε με προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Διαφωνία με ΗΠΑ για την μελλοντική διακυβέρνηση στη Γάζα – «Όχι» σε στρατιώτες από Τουρκία και Κατάρ
Ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε τη συγκρότηση μιας εκτελεστικής επιτροπής που θα λειτουργεί υπό την αιγίδα του «Συμβουλίου Ειρήνης», στο οποίο θα προεδρεύει ο ίδιος ο Τραμπ, ενώ περιλαμβάνει τον Χακάν Φιντάν και τον Άλι αλ Θαουάντι
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου