Κόσμος

Δεν θα το… πιστεύετε! Ο Τζόνσον υπόσχεται Brexit τον Ιανουάριο

Ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον, προχωρά σε νέες... υποσχέσεις. Πιο συγκεκριμένα υπόσχεται να υλοποιήσει το Brexit τον Ιανουάριο.

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον δεσμεύτηκε Brexit άμεσα! Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι θα βγάλει τη χώρα από την Ευρωπαϊκή Ένωση τον Ιανουάριο, μιλώντας σε μια προεκλογική συγκέντρωση ενόψει των βουλευτικών εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Ο ηγέτης των Συντηρητικών χαρακτήρισε τις εκλογές αυτές “τις σημαντικότερες σε μια γενιά”.

Οι εξελίξεις με το Brexit

“Είναι υπέροχο που βλέπω εδώ τόσους πολλούς από εσάς στην έναρξη αυτών που νομίζω ότι είναι οι σημαντικότερες εκλογές που έχει οργανώσει η χώρα μας εδώ και μια γενιά”, είπε στο πλήθος που είχε συγκεντρωθεί στο Μπέρμιγχαμ, στην κεντρική Αγγλία.

Ο Τζόνσον υποσχέθηκε ότι εφόσον κερδίσει αυτές τις εκλογές θα ξεκινήσει αμέσως τη διαδικασία έγκρισης της συμφωνίας αποχώρησης από τη Βουλή των Κοινοτήτων ώστε να ολοκληρωθεί το Brexit τον Ιανουάριο “και να αφήσουμε την αβεβαιότητα πίσω μας”, όπως είπε.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Forbes: Ο Πιέτρο Παρολίν ξεπέρασε τους αντιπάλους του στις στοιχηματικές – Ραγδαία πτώση στις αποδόσεις μετά τον λευκό καπνό
Ο Παρολίν κατείχε σημαντικό προβάδισμα στις στοιχηματικές πλατφόρμες Polymarket και Kalshi, οι οποίες είναι νόμιμα αδειοδοτημένες στις ΗΠΑ, με πιθανότητες γύρω στο 70% και στις δύο πλατφόρμες για να εκλεγεί Πάπας
Ο Καρδινάλιος Πιέτρο Παρολίν