Κόσμος

Διάγγελμα Τραμπ για το μεταναστευτικό και το “τείχος” με το Μεξικό

Περιχαρής έκανε την ανακοίνωση μέσω twitter ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απευθύνει διάγγελμα για το θέμα της μετανάστευσης και των νότιων συνόρων το βράδυ της Τρίτης, στις 21.00 τοπική ώρα (04.00 ώρα Ελλάδας της Τετάρτης).

Η ανακοίνωση αυτή έγινε μέσω του Twitter, καθώς η χώρα διανύει τη 16η ημέρα της μερικής παράλυσης των ομοσπονδιακών υπηρεσιών με αφορμή το αίτημα του προέδρου προς το Κογκρέσο να εγκρίνει τη χρηματοδότηση του τείχους που θέλει να κατασκευάσει στα σύνορα με το Μεξικό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νετανιάχου: Το Ιράν θέλει να μας φέρει στο χείλος πυρηνικού πολέμου – «Ο θάνατος του Ιρανού δικτάτορα θα τερματίσει τη σύγκρουση»
«Έχουμε μισό αιώνα συγκρούσεων που εξαπλώνονται από αυτό το καθεστώς που τρομοκρατεί τους πάντες στη Μέση Ανατολή. Το Ιράν εξαπλώνει την τρομοκρατία και το σαμποτάζ παντού» λέει ι Ισραηλινός πρωθυπουργός
Μπέντζαμιν Νετανιάχου 32