Κόσμος

Διαίρει και βασίλευε από τον Πούτιν – Οι Δυτικές ελίτ θυσιάζουν τους λαούς τους για να μείνουν κυρίαρχες

Για ακόμα μια φορά ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έπαιξε το χαρτί της ύφεσης. Σε δηλώσεις του που μεταδόθηκαν από την δημόσια τηλεόραση, ο Βλαντιμίρ Πούτιν επιτέθηκε για ακόμα μια φορά στην Δύση λέγοντας ότι εκείνοι είναι που προκαλούν παγκόσμια οικονομική κρίση επιβάλλοντας κυρώσεις στην Ρωσία. 

Είπε ακόμα ότι ο πληθωρισμός έχει εκτοξευθεί στην ευρωζώνη και προειδοποίησε ότι συνεχίζοντας να έχουν εμμονή με τις κυρώσεις αυτό θα αποβεί εις βάρος τους και οι συνέπειες για την ΕΕ θα είναι ανεπονόρθωτες.

Έφτασε μάλιστα στο σημείο να πει ότι οι ελίτ των Δυτικών φταίνε για όσα υποφέρουν αυτή την στιγμή στις οικονομίες τους οι φτωχές χώρες και υποστήριξε ότι «είναι αποφασισμένοι να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο προκειμένου να διατηρήσουν την παγκόσμια κυριαρχία τους».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα