Κόσμος

“Δολοφονημένη” φοιτήτρια εντοπίστηκε… ζωντανή ύστερα από 31 χρόνια!

Μια γυναίκα, θύμα δολοφονίας κατά την αστυνομία, ξαναβρέθηκε τυχαία —ολοζώντανη και υγιέστατη— στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου ζούσε επί 31 χρόνια κρύβοντας, με απόλυτη επιτυχία κατά τα φαινόμενα, την πραγματική ταυτότητά της.

Η γυναίκα, 55 ετών σήμερα, εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1984 από την περιοχή του Μπρούνσβικ. Τότε ήταν 24 ετών και διέμενε σε έναν φοιτητικό κοιτώνα. Μετά από πολύμηνες, άκαρπες έρευνες, η αστυνομία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η φοιτήτρια είχε δολοφονηθεί.
Οι αρχές έφτασαν μάλιστα πολύ κοντά στη σύλληψη του “δολοφόνου”: ένας άνδρας που είχε συλληφθεί για τον φόνο μιας μαθήτριας σε ένα δάσος κοντά στο Βόλφσμπουργκ “ομολόγησε” τη δολοφονία της 24χρονης αλλά αργότερα ανακάλεσε. Το 1989 η αγνοούμενη κηρύχθηκε επισήμως νεκρή.
Εντελώς κατά τύχη, η αστυνομία ξαναβρήκε τα ίχνη της στις 11 Σεπτεμβρίου. Αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα σπίτι του Ντίσελντορφ όπου είχε γίνει διάρρηξη και αιφνιδιάστηκαν όταν η γυναίκα που βρήκαν εκεί τους αποκάλυψε ότι το όνομα στο κουδούνι δεν ήταν το πραγματικό της. Στη συνέχεια, τους είπε το πραγματικό της όνομα και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε οικειοθελώς πριν από 31 χρόνια.
Η 55χρονη είχε ακόμη στην κατοχή της τα έγγραφα που πιστοποιούσαν την ταυτότητά της και τα έδειξε στους αστυνομικούς. Αρνήθηκε όμως να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το έκανε και δήλωσε ότι δεν επιθυμεί να έλθει σε επαφή με την οικογένειά της.
Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να εξηγήσει ακόμη πώς κατάφερε να ζήσει επί τόσα χρόνια με ψεύτικα στοιχεία, χωρίς να έχει καμία ταυτότητα.

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρόμπερτ Φίτσο: Ο φιλορώσος Σλοβάκος ηγέτης θα συναντηθεί με τον Πούτιν αλλά δεν θα παραστεί στην παρέλαση της «Ημέρας Νίκης»
Μετά το τετ α τετ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Σλοβακίας θα ταξιδέψει στη Μόσχα για την ρωσική στρατιωτική εκδήλωση
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν (αριστερά) με τον Ρόμπερτ Φίτσο (δεξιά)
Η νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί χρειάζεται θεραπεία για την καρδιά – «Το καθεστώς του Ιράν θέλει να την ξεφορτωθεί», λέει ο αδερφός της
Ο αδερφός της μεταξύ άλλων τονίζει πόσο άσχημα είναι η υγεία της και λέει πως κάθε μέρα ξυπνάει «περιμένοντας το χειρότερο τηλεφώνημα»
Ναργκίς Μοχαμαντί
Λίβανος: Διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μόνο με παύση του πολέμου, λέει ο πρόεδρος του κοινοβουλίου και σύμμαχος της Χεζμπολάχ
Ο πιο σημαντικός σιίτης πολιτειακός παράγοντας απορρίπτει τις κατ'ιδίαν συναντήσεις του Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρόεδρο του Λιβάνου
Ισραηλινά στοιχεία πυροβολικού στον νότιο Λίβανο
Η απολογία του συζύγου για την άγρια δολοφονία της πρώην Μις Ελβετία: «Την αγαπούσα, μετανιώνω»
«Προκάλεσα ανείπωτο πόνο στην οικογένειά μου. Αυτό που έκανα είναι ασυγχώρητο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» είπε ο Μαρκ Ρίμπεν στη δίκη, ωστόσο έκανε λόγο για «ατύχημα»
Το μοντέλο από την Ελβετία Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς