Κόσμος

«Είμαι ακόμη ζωντανός» αστειεύτηκε ο βασιλιάς Κάρολος για την περιπέτειά του με τον καρκίνο

Ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με καρκίνο, έκανε ένα αστείο σήμερα (20.12.2024) για την κατάσταση της υγείας του λέγοντας ότι είναι «ακόμη ζωντανός», κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης στο Λονδίνο.

Ταξιδεύοντας με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα στο Γουόλθαμστοου, στα ανατολικά του Λονδίνου, ο βασιλιάς Κάρολος, ρωτήθηκε από έναν εκπρόσωπο της θρησκευτικής κοινότητας Σιχ, για το πως είναι πώς είναι. Αμέσως, ο 76χρονος μονάρχης, με δόση χιούμορ, απάντησε: «Είμαι ακόμα ζωντανός!»

Ο βασιλιάς Κάρολος υποβάλλεται σε θεραπεία για τον καρκίνο από τον Φεβρουάριο, η φύση του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί.

Η υγεία της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε στο επίκεντρο φέτος, αφότου ανακοινώθηκε αρχικά ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ διαγνώσθηκε με καρκίνο και εν συνεχεία τον Μάρτιο, ότι η πριγκίπισσα Κέιτ διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, διαδόχου του θρόνου, αποκάλυψε τον Σεπτέμβριο ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία. Ο Κάρολος Γ’ συνεχίζει τη θεραπεία του, για την οποία δεν έχουν δοθεί λεπτομέρειες.

Ο βασιλιάς, ωστόσο, επανήλθε στην εκτέλεση των καθηκόντων του στα τέλη Απριλίου, δυόμισι μήνες μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

Τον Οκτώβριο, συνέχισε τα ταξίδια του στο εξωτερικό, κάνοντας ένα 11ήμερο ταξίδι στην Αυστραλία και τη Σαμόα για τη σύνοδο κορυφής της Κοινοπολιτείας, μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα.

Μετά την επιστροφή από αυτό το ταξίδι, η Καμίλα διαγνώσθηκε με μια μορφή ιογενούς πνευμονίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ προχωρά σε νέα επέκταση οικισμών με 764 κατοικίες στη Δυτική Όχθη
Το Τελ Αβίβ εγκρίνει νέο σχέδιο οικοδόμησης στη Δυτική Όχθη, σε μια περίοδο που η ένταση με τους Παλαιστινίους βρίσκεται σε οριακό σημείο και η διεθνής κοινότητα πολλαπλασιάζει τις προειδοποιήσεις της
Ο ισραηλινός οικισμός Χαρ Χόμα
Γαλλία: Πολιτική νίκη για τον Λεκορνί – Η Εθνοσυνέλευση ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Κοινωνικής Ασφάλισης για το 2026
Με οριακή πλειοψηφία εγκρίθηκε το σκέλος της «Κοινωνικής Ασφάλισης» του προϋπολογισμού για το 2026, εξέλιξη που μειώνει τις εντάσεις μεταξύ των πολιτικών στρατοπέδων και ενισχύει τη θέση του πρωθυπουργού Σεμπαστιάν Λεκορνί
Η Εθνοσυνέλευση στη Γαλλία
Rafale με βόμβα Hammer έπληξε στόχο στο πεδίο βολής «Καράβια» – Αποστολή 1.800 χιλιομέτρων αποκαλύπτει τις πραγματικές δυνατότητες του γαλλικού μαχητικού
Μια εντυπωσιακή επίδειξη ισχύος των γαλλικών Rafale F4 αποκάλυψε ο αρχηγός των γαλλικών Ενόπλων Δυνάμεων, Φαμπιάν Μαντόν
Rafale με βόμβα Hammer έπληξε στόχο στο πεδίο βολής «Καράβια»