Κόσμος

Έκρηξη σε κτίριο στο Λέστερ – Για “σοβαρό συμβάν” μιλά η αστυνομία [vid]

Έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο στο Λέστερ της Αγγλίας, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 4 άτομα σοβαρά τραυματισμένα.

Η βρετανική αστυνομία κλήθηκε για να επέμβει σε «σοβαρό συμβάν» στην πόλη του Λέστερ και κάλεσε τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Τα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αρχικά μαρτυρίες για ήχο από έκρηξη και βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter δείχνει πυρκαγιά σε κτίριο περιοχής με κατοικίες. Κάτι που επιβεβαιώθηκε.

https://www.youtube.com/watch?v=6F9sF4UvylY

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η έκρηξη προκλήθηκε σε παντοπωλείο το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους.

Στο ίδιο κτίριο με το κατάστημα βρίσκεται και οικία, κάτι που προκαλεί παραπάνω ανησυχία. 60 σπίτια έχουν εκκενωθεί.

Συνολικά 4 άτομα έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, ενώ γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν κι άλλοι παγιδευμένοι κάτω από τα τούβλα.

lester ekrixi

lester

lester

lester

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
230 μετασεισμοί και 2 αγνοούμενοι μετά τον σεισμό στην Τουρκία - Ισοπεδωμένα κτίρια και εικόνες καταστροφής
Ο δήμαρχος του Σιντιργκί, Σερκάν Σακ, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό HaberTürk ότι δεν έχουν εντοπιστεί δύο από τους έξι ανθρώπους που βρίσκονταν σε τριώροφο κτίριο που κατέρρευσε
Ισοπεδωμένα κτίρια μετά τον σεισμό στην Τουρκία
Φωτιά στην Ισπανία: Στάχτη χιλιάδες στρέμματα δάσους – Εγκατέλειψαν τα σπίτια τους πάνω από 1.000 άνθρωποι
Βίντεο και φωτογραφίες από την πύρινη λαίλαπα - Οι φλόγες απειλούν και περιοχή που είναι ενταγμένη στον κατάλογο της Unesco - Οι αρχές βλέπουν «εμπρησμό» πίσω από την καταστροφή
Φωτιά