Κόσμος

Ελβετία: Νεκρός από πυρά αστυνομικού πρόσφυγας – Απειλούσε με μαχαίρι άλλους δύο πρόσφυγες

Νεκρός έπεσε από τα πυρά αστυνομικού ένας πρόσφυγας στην Ελβετία. Ο άνδρας αρχικά επιτέθηκε με μαχαίρι σε δύο άλλους πρόσφυγες, μέχρι να παρέμβει η αστυνομία.

Το περιστατικό συνέβη στην πόλη Μπρισάγκο στην Ελβετία, που βρίσκεται στο ελβετικό ιταλόφωνο καντόνι Τιτσίνο.

Όπως ανέφεραν τα διεθνή ΜΜΕ, προηγήθηκε διαπληκτισμός μεταξύ των προσφύγων. Ένας από αυτούς απείλησε άλλους δύο με μαχαίρι, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν για να μην τραυματίσει κάποιον.

“Ο άντρας τραυματίστηκε σοβαρά από τα πυρά αστυνομικού της τοπικής αστυνομίας του καντονιού, στην προσπάθειά του να διασφαλίσει την ασφάλεια όλων όσων βρίσκονταν εκεί,” ανέφερε σε ανακοίνωσή της, η τοπική αστυνομία.

Παρά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ο άντρας υπέκυψε στα τραύματά του, στο σημείο που συνέβη το περιστατικό, ενώ δεν έχει γνωστή η εθνικότητά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Φρίντριχ Μερτς αναλαμβάνει καγκελάριος της Γερμανίας – Ο ξεχασμένος υποψήφιος που έχει να ανέβει ένα «βουνό»
Θα γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία πολιτικός που εκλέγεται καγκελάριος της Γερμανίας (μετά τον Κόνραντ Αντενάουερ – 73 ετών το 1949) και αυτός με το χαμηλότερο εκλογικό ποσοστό (25,5%)
Ο νέος καγκελάριος της Γερμανίας Φρίντριχ Μερτς 3
Το Ισραήλ επιστρατεύει χιλιάδες εφέδρους καθώς σχεδιάζει κλιμάκωση στη Λωρίδα της Γάζας
Η πληροφορία για τη στρατολογία εφέδρων έρχεται στο φως ώρες αφού ο στρατιωτικός βραχίονας της Χαμάς δημοσίευσε βίντεο με όμηρο, με επιδέσμους στο κεφάλι και στο αριστερό χέρι
Λίβανος 1