Κόσμος

Εμβόλιο κορονοϊού: Αίτημα στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων κατέθεσε η Pfizer

Ζήτημα χρόνου ήταν να κατατεθεί και στις ευρωπαϊκές ρυθμιστικές αρχές το αίτημα από την Pfizer και την Biontech για την έγκριση του εμβολίου τους κατά του κορονοϊού. 

Η αίτηση κατατέθηκε πριν από λίγο ενώ είχε ήδη κατατεθεί τις προηγούμενες ημέρες (20/11/2020) και στις αμερικανικές αρχές (FDA). 

Υπενθυμίζεται ότι η Pfizer είχε ανακοινώσει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της φτάνει το 95%. Την Δευτέρα η ανταγωνίστρια της Pfizer, η Moderna κατέθεσε αίτημα στον Αμερικανό Οργανισμό Φαρμάκων αφού πρώτα είχε ανακοινώσει ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της φτάνει το 94,1%.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν θέσεις τζιχαντιστών στη Νιγηρία τα Χριστούγεννα: «Θα υπάρξουν κι άλλοι νεκροί αν συνεχιστεί η σφαγή χριστιανών» λέει ο Τραμπ
«Είχα προειδοποιήσει ήδη αυτούς τους τρομοκράτες ότι αν δεν σταματούσαν τη σφαγή χριστιανών, θα πλήρωναν ακριβά» λέει ο Τραμπ
Ντόναλντ Τραμπ
10
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS