Κόσμος

Ένοχος ο πατέρας που πέταξε την κόρη του από γέφυρα

Αν και υπήρχαν επιφυλάξεις από τους ενόρκους για την ψυχική υγεία του κατηγορούμενου τελικά αποφάσισαν την ενοχή του. Περιμένει τώρα την ποινή του.

Πέντε ημέρες και ατελείωτες ώρες συνεδριάσεων χρειάστηκαν οι ένορκοι για να αποφανθούν για την τύχη του 37χρονου Αρθουρ Φρίμαν, ο οποίος κατηγορείτο ότι πέταξε την τετράχρονη κόρη του Ντάρσι από τη γέφυρα του Γουέστ Γκέιτ, το πρωί της 29ης Σεπτεμβρίου του 2009.
 
Η αργοπορία των ενόρκων, πέντε ανδρών και επτά γυναικών, οφειλόταν στο γεγονός ότι ορισμένοι απ’ αυτούς διατηρούσαν επιφυλάξεις για την ψυχική υγεία του κατηγορούμενου, κατά τη διάρκεια της αποτρόπαιης πράξης του.
 

Τελικά, μετά από την τελευταία μαραθώνια συνεδρίαση, αποφάνθηκαν ότι ο 37χρονος Φρίμαν ήταν ένοχος και προέβη στην απέλπιδα αυτή πράξη για να εκδικηθεί την εν διάσταση σύζυγό του, η οποία την προηγούμενη μέρα είχε κερδίσει τη δίκη για την κηδεμονία των τριών ανήλικων παιδιών τους.

 
Ο κατηγορούμενος άκουσε την ετυμηγορία των ενόρκων, με σταυρωμένα χέρια και ανέκφραστο πρόσωπο, χωρίς να πει ούτε λέξη. Τώρα περιμένει την ποινή που θα του επιβάλει το δικαστήριο.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Στο αρχείο οι καταγγελίες σ βάρος του Χούλιο Ιγκλέσιας για σεξουαλική επίθεση - Η ισπανική δικαιοσύνη «δεν έχει δικαιοδοσία» περαιτέρω έρευνας
Η εισαγγελία έκρινε ότι δεν έχει δικαιοδοσία για να ερευνήσει γεγονότα που φέρονται να συνέβησαν στην Μπαχάμες και τη Δομινικανή Δημοκρατία
Χούλιο Ιγκλέσιας
Στάρμερ κατά Τραμπ: Αποκρουστικές οι δηλώσεις για τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν
Ο Αμερικανός πρόεδρος προκάλεσε οργή στους Βρετανούς βουλευτές και βετεράνους με τον ισχυρισμό του ότι τα στρατεύματα του ΝΑΤΟ έμειναν μακριά από τη γραμμή του μετώπου στο Αφγανιστάν
Κιρ Στάρμερ και Ντόναλντ Τραμπ