Κόσμος

Ευρωεκλογές: Άνοιξαν οι κάλπες στην Ιταλία

Στις 3 το μεσημέρι ώρα Ιταλίας, 16.00 ώρα Ελλάδος, άνοιξαν οι κάλπες για την εκλογή 76 ευρωβουλευτών, όπως και την ανανέωση 3.692 δημοτικών συμβουλίων και του περιφερειακού συμβουλίου της περιοχής Πεδεμόντιο, με πρωτεύουσα το Τορίνο.

Δικαίωμα ψήφου για την ανανέωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου έχουν περισσότεροι από 51 εκατομμύρια Ιταλοί και Ευρωπαίοι πολίτες οι οποίοι μπορούν να προσέλθουν στις κάλπες σήμερα μέχρι τις 11 το βράδυ και αύριο, από τις 7 το πρωί, έως τις 11 το βράδυ.

Είναι η πρώτη φορά που, στην Ιταλία, οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν για τις Ευρωεκλογές τόσο το Σάββατο, όσο και την Κυριακή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Με μήνυμα στα περσικά ο ισραηλινός στρατός καλεί τους Ιρανούς να επικοινωνήσουν με τη Μοσάντ
«Ακόμα και εκείνοι που αυτοπροσδιορίζονται ως μέλη των θεσμών ασφαλείας του καθεστώτος μας έχουν εκφράσει τον φόβο, την απελπισία και τον θυμό τους για όσα συμβαίνουν στο Ιράν»
Ιρανοί πολίτες σε ταράτσα κτιρίου στην Τεχεράνη μετά την ισραηλινή επίθεση στη ιρανική δημόσια ραδιοτηλεόραση 2