Κόσμος

Φινλανδία: Κατέρρευσε πεζογέφυρα στην πόλη Έσποου – Τραυματίστηκαν πολλά παιδιά

Κατέρρευσε πεζογέφυρα σήμερα (11.5.2023) στην πόλη Έσποου της Φινλανδίας με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πολλά παιδιά που βρίσκονταν εκεί, ανακοίνωσε η νοσοκομειακή αρχή της φινλανδικής πρωτεύουσας.

Όπως επεσήμανε η υπηρεσία διασώσεων της περιοχής της πρωτεύουσας της Φινλανδίας, Ελσίνκι, περίπου 24 άνθρωποι τραυματίστηκαν από την κατάρρευση της πεζογέφυρας.

Η πεζογέφυρα στο Έσποου της Φινλανδίας έπεσε ξαφνικά, ενώ στο σημείο υπήρχε αρκετός κόσμος. Στην πλειονότητά τους οι τραυματίες ήταν παιδιά.

Τα παιδιά ανήκαν σε μια ομάδα μαθητών της Β’ γυμνασίου που πήγαιναν εκδρομή, σύμφωνα με την εφημερίδα Helsingin Sanomat, η οποία επικαλέστηκε έναν μαθητή που δεν τραυματίστηκε.

Η αστυνομία επεσήμανε ότι η προσωρινή γέφυρα είχε κατασκευαστεί από κόντρα πλακέ και βρισκόταν δίπλα σε εργοτάξιο.

https://twitter.com/RRN_breaking/status/1656578159167381506?s=20

https://twitter.com/LiveInFinland/status/1656581059000033280?s=20

Οι τραυματίες (αρκετοί είχαν υποστεί κατάγματα) από την πτώση της πεζογέφυρας στην πόλη της Φινλανδίας μεταφέρθηκαν αμέσως σε νοσοκομεία του Ελσίνκι. 

Κανένας από τους τραυματίες δεν νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, σημείωσε η νοσοκομειακή αρχή του Ελσίνκι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ζελένσκι: Ούτε ένας σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στην Ουκρανία δεν έχει γλυτώσει από τα ρωσικά χτυπήματα
«Το ελάχιστο που θέλουν είναι το Ντονμπάς, η περιφέρεια του Ντονέτσκ, 100% για να το παρουσιάσουν ως νίκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας σε συνέντευξη Τύπου αργότερα σήμερα
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Η Ζιζέλ Πελικό αποκαλύπτει ότι οι δικηγόροι του συζύγου της θέλησαν να παρουσιάσουν τους βιασμούς της ως sex tape – «Αυτές ήταν σκηνές εγκλήματος»
Συγκλονίζει η ιστορία της Ζιζέλ Πελικό από τη Γαλλία που είχε πέσει θύμα βιασμού με τον άνδρα της να την ναρκώνει και να την εκδίδει...
Ζιζέλ Πελικό