Κόσμος

Φοιτητής έκανε σεξ με πρόβατο λόγω άγχους για τις εξετάσεις

Για σεξουαλική επίθεση σε πρόβατο κατηγορείται φοιτητής σε πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, με τον 23χρονο να ισχυρίζεται ότι το έκανε επειδή ήταν αγχωμένος με τις τελικές εξετάσεις.

Ο 23χρονος έγινε αντιληπτός από τις φωνές του μέσα στις σιταποθήκες του τμήματος γεωργίας.

Τότε ένας περαστικός κάλεσε την αστυνομία, με τις αρχές να αναφέρουν ότι ο νεαρός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Αφού κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση σε ζώο, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι φοιτητές του πανεπιστημίου εξέφρασαν την οργή τους και αστειεύτηκαν με το περιστατικό στο διαδίκτυο.

Πηγή: Daily Mail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τραμπ: «Είναι πολύ αργά για να σταματήσει η κατασκευή της υπέροχης νέας αίθουσας χορού στον Λευκό Οίκο»
Το National Trust προσέφυγε στην δικαιοσύνη τον Δεκέμβριο από την θέση ότι η αμερικανική κυβέρνηση δεν τήρησε τις νόμιμες απαιτήσεις περί αξιολόγησης και δεν έλαβε την άδεια του Κονγκρέσου για το έργο
Ντόναλντ Τραμπ