Κόσμος

Φονικό στην Ιερουσαλήμ – Ο Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσε ότι ο δράστης ήταν μέλος του

Το κίνημα Ισλαμικός Τζιχάντ ανακοίνωσε ότι ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, κατά την οποία σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι, ήταν μέλος του.

“Ο Μοχάνατ Σαφίκ Χαλάμπι, 19 ετών, είναι μέλος του Ισλαμικού Τζιχάντ”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων μέλος του κινήματος που δεν κατονομάζεται. Προηγουμένως , ο Ισλαμικός Τζιχάντ είχε εκδώσει ανακοίνωση χαιρετίζοντας την επίθεση ως “απάντηση στα τρομοκρατικά εγκλήματα” του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων.

 

Άλλοι δύο νοσηλεύονται

Δύο από τα τέσσερα θύματα της αποψινής επίθεσης με μαχαίρι στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ υπέκυψαν στα τραύματά τους, ενώ ο παλαιστίνιος δράστης της επίθεσης σκοτώθηκε από την αστυνομία, έγινε γνωστό από πηγές των υπηρεσιών Πρώτων Βοηθειών.

Μία νεαρή γυναίκα νοσηλεύεται “με βαριά τραύματα”, ενώ ένα δίχρονο παιδί νοσηλεύεται ελαφρά τραυματισμένο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μερτς: «Κάναμε όλοι λάθος με τον Πούτιν – Έπρεπε να αντιληφθούμε την απειλή από την επίθεση στην Γεωργία το 2008»
«Είμαστε αντιμέτωποι με το καθεστώς Πούτιν, ενός κλεπτοκρατικού συστήματος που πλησίασε την απολυταρχία με την πάροδο των ετών» είπε ο Γερμανός καγκελάριος
Ο Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς 1
Αντίο Τζόρτζιο Αρμάνι: Ο βασιλιάς της ιταλικής κομψότητας που άλλαξε για πάντα τη μόδα
Ο εμβληματικός ιταλός σχεδιαστής Τζόρτζιο Αρμάνι που έντυσε γενιές με διαχρονική κομψότητα πέθανε 91 ετών, αφήνει πίσω του μια αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων και μια κληρονομιά που δεν θα σβήσει ποτέ
Τζόρτζιο Αρμάνι