Κόσμος

Φύγαμε για Γαλλία! Καύσωνας τέλος!

Οι αρχές της γαλλικής πρωτεύουσας ανακοίνωσαν σήμερα ότι ήραν τον "πορτοκαλί" συναγερμό που είχε κηρυχθεί για την ευρύτερη περιοχή του Παρισιού και βρισκόταν σε ισχύ από τις 23 Ιουνίου εξαιτίας του καύσωνα.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο καύσωνας έπληξε περισσότερο τη νότια Γαλλία, όπου την περασμένη εβδομάδα σημειώθηκαν υψηλές θερμοκρασίες-ρεκόρ, και λιγότερο το Παρίσι.
Την Παρασκευή η θερμοκρασία έφτασε σε επίπεδο ρεκόρ 45,9 βαθμών Κελσίου στην περιοχή Γκαλάργκ-λε-Μοντιέ, κοντά στην Νιμ της νότιας Γαλλίας, σύμφωνα με την Μετεωρολογική Υπηρεσία της Γαλλίας.
Παρότι ο υδράργυρος έπεσε κυρίως στο βόρειο τμήμα της χώρας, το Meteo France αναφέρει ότι κατά μέσον όρο η θερμοκρασία παραμένει υψηλή στον νότο με πολλές διοικητικές περιφέρειες της χώρας να παραμένουν στο “επίπεδο τρία του πορτοκαλί συναγερμού” για τον καύσωνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τουρκία: 13 συλλήψεις μελών του CHP – «Δεν θα επιτρέψουμε να κυβερνηθεί το κόμμα από διορισμένους επιτρόπους» λέει ο Οζγκιούρ Οζέλ
O Οζέλ εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υποστηρίζοντας ότι η κυβέρνηση επιδιώκει να αφήσει την αντιπολίτευση «χωρίς ηγέτη, χωρίς κόμμα και χωρίς επιλογή»
Ο πρόεδρος του CHP, Οζγκιούρ Οζέλ
Ιράν: «Οι ΗΠΑ σαμποτάρουν τις διαπραγματεύσεις» – Σε «θέση μάχης» ο Τραμπ για νέες επιθέσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο
Στην Τεχεράνη ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του Πακιστάν - Τι αναφέρουν αμερικανικά μέσα για τις νέες απειλές Τραμπ και τα σχέδιά του για νέους βομβαρδισμούς στο Ιράν
Γυναίκα περπατάει στην Τεχεράνη