Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Γάμος Μπόρις Τζόνσον: 45 λίρες… νοίκιασαν το νυφικό της Κάρι

Γάμος Μπόρις Τζόνσον: 45 λίρες… νοίκιασαν το νυφικό της Κάρι

Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, παντρεύτηκε το Σάββατο (29/5) τη μνηστή του, Κάρι Σάιμοντς, σε μυστική τελετή στον καθεδρικό ναό του Γουεστμίνστερ. Η τελετή πραγματοποιήθηκε σε πολύ στενό κύκλο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό, ενώ ακολούθησε μια μικρή δεξίωση για φίλους και συγγενείς στην πρωθυπουργική κατοικία.

O γάμος του Μπόρις Τζόνσον και της Κάρι Σάιμοντς – όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ – ήταν κανονισμένος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία εδώ και πολύ καιρό. Όσοι όμως είχαν προσκληθεί είχαν λάβει… «όρκο σιωπής». Οι καλεσμένοι θα έπρεπε να μην αποκαλύψουν το γεγονός, ενώ ακόμα και την ανακοίνωσή του θα έπρεπε να είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι ότι όταν εκπρόσωπος του ζευγαριού ερωτήθηκε για τον αν είχε λάβει πρόσκληση… αρνήθηκε να απαντήσει. 

Ο γάμος έγινε στον Καθεδρικό Ναό του Ουέστμινστερ με 30 καλεσμένους, ανάμεσά τους ο πατέρας του γαμπρού, Στάνλεϊ Τζόνσον, με την κόρη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναός κλειδώθηκε ξαφνικά και λίγο αργότερα έφθασε εκεί η Σάιμοντς, η οποία ζει με τον Μπόρις Τζόνσον στην Ντάουνινγκ Στριτ από το 2019 όταν εκείνος ανέλαβε την πρωθυπουργία. Ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο 2020.

Μπόρις Τζόνσον και Κάρι Σάιμοντς – η οποία θα πάρει τελικά το επίθετό του – θα καθυστερήσουν «κατά ένα χρόνο» τον μήνα του μέλιτος, καθώς ο πρωθυπουργός της Βρετανίας πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντά του και να επικεντρωθεί στον αγώνα του ενάντια στον κορονοϊό.

45 λίρες έδωσαν για το νυφικό

Η Κάρι Σάιμοντς, όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, επέλεξε να νοικιάσει το νυφικό της, και όχι να το αγοράσει. Η 33χρονη νύφη, φορούσε ένα νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή Christos Costarellos, αξίας 2.870 λιρών, το οποίο όμως όπως έγινε γνωστό, είχε νοικιάσει έναντι μόλις 45 λιρών από το MyWardrobeHQ για την ημέρα του γάμου της. Όπως δήλωσε πάντως η ίδια σε φίλους ήταν «πολύ, πολύ χαρούμενη».

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι η εν λόγω κίνηση του ζευγαριού γίνεται στον απόηχο όλων όσων ακούγονται για τις σπατάλες του Βρετανού πρωθυπουργού…

Με πληροφορίες από Daily Mail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις