Κόσμος

Γάζα: Νεκροί τρεις Παλαιστίνιοι στη Δυτική Όχθη, ανάμεσά τους και ο τοπικός διοικητής της Χαμάς

Το Ισραήλ μπήκε στην τρίτη μέρα των επιχειρήσεών του στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο στρατός του Ισραήλ, μάλιστα, ανακοίνωσε ότι σκότωσε τρεις Παλαιστίνιους μαχητές — ανάμεσά τους και έναν τοπικό διοικητή της Χαμάς.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στο AFP ότι ισραηλινό πλήγμα στοχοθέτησε αυτοκίνητο στην Ζαμπαμπντέχ, νοτιοανατολικά της Τζενίν. Οι ίδιοι πρόσθεσαν ότι Ισραηλινοί στρατιώτες έλεγξαν το όχημα και δημοσιογράφος του AFP είδε διασώστες να ανασύρουν πτώματα από το εσωτερικό του.

Όπως διευκρίνισε ο στρατός, η ισραηλινή αστυνομία συνόρων σκότωσε τον Ουάσεμ Χάζεμ, διοικητή της Χαμάς στη Τζενίν. Αυτός βρισκόταν σε όχημα το οποίο μετέφερε όπλα, πυρομαχικά και μεγάλες ποσότητες μετρητών, πρόσθεσε η ίδια πηγή, εξηγώντας ότι δύο άλλοι ένοπλοι της Χαμάς σκοτώθηκαν από πλήγμα drone την ώρα που προσπαθούσαν να βγουν από το ίδιο αυτοκίνητο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάνω από 40 νεκροί και 200 τραυματίες από ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα - Οι μισοί πέθαναν στην προσπάθειά τους να πάρουν τρόφιμα
Συγγενείς των νεκρών έφθασαν σήμερα στο νοσοκομείο Νάσερ για να θρηνήσουν τους δικούς τους ανθρώπους. Γυναίκες και παιδιά έκλαιγαν δίπλα σε σορούς τυλιγμένες σε λευκά σάβανα
Πενθούσες αντιδρούν κατά τη διάρκεια της κηδείας Παλαιστίνιου που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά, σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Γάζας, κοντά σε κέντρο διανομής στη Ράφα