Κόσμος

Γερμανία: Μεγάλες πόλεις έμειναν χωρίς αριθμούς έκτακτης ανάγκης για πάνω από μια ώρα

Οι αριθμοί κλήσης έκτακτης ανάγκης ήταν εκτός λειτουργίας τα ξημερώματα σε ένα τμήμα της Γερμανίας, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστός ο λόγος, ανακοίνωσαν οι αρχές, σημειώνοντας ότι η λειτουργία τους αποκαταστάθηκε στις αρχές του πρωινού.

Η διακοπή διήρκεσε λίγο περισσότερο από μια ώρα και σημειώθηκε μεταξύ 05:30 και 06:40 ώρα Ελλάδος σε αρκετές περιφέρειες της Γερμανίας, σύμφωνα με το Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας του Πληθυσμού και Βοήθειας σε περίπτωση Καταστροφής (BBK) και της Deutsche Telekom.

Οι αριθμοί κλήσης έκτακτης ανάγκης 110 και 112 βρισκόντουσαν προσωρινά εκτός λειτουργίας σε αρκετές μεγάλες πόλεις, όπως το Βερολίνο, η Φρανκφούρτη ή το Αμβούργο, όπως και σε πολλά κρατίδια, μεταξύ των οποίων αυτά της Ρηνανίας-Βόρειας Βεστφαλίας, που είναι το μεγαλύτερο της χώρας, της Έσσης, της Βάδης-Βιρτεμβέργης ή ακόμη της Κάτω Σαξονίας.

Καμία διευκρίνιση δεν έχει δοθεί μέχρι στιγμής για τις ενδεχόμενες συνέπειες αυτής της διακοπής λειτουργίας ούτε για τα αίτιά της.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ αλλάζει «την όψη της Μέσης Ανατολής» με τα χτυπήματα στο Ιράν    
«Εξοντώσαμε τους υπεύθυνους ασφαλείας του Ιράν, συμπεριλαμβανομένων τριών επικεφαλής του γενικού επιτελείου, του αρχηγού της Πολεμικής Αεροπορίας και δύο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών»
Μπέντζαμιν Νετανιάχου
Νέα επίθεση του Ιράν σε Τελ Αβίβ και Χάιφα – «Το Ισραήλ έχει τον πλήρη έλεγχο του εναέριου χώρου στην Τεχεράνη»
Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Αμπάς Αραγτσί δήλωσε πως οι ιρανικές ένοπλες δυνάμεις θα εξακολουθήσουν να χτυπούν το Ισραήλ έως ότου σταματήσει τις επιθέσεις στην Τεχεράνη
Ιρανοί παρακολουθούν τις φλόγες από ισραηλινή επίθεση στην στην Τεχεράνη
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2