Κόσμος

Γιατί καθυστέρησε η πώληση του σπιτιού με το τελευταίο έργο του Banksy

Τελικά θα πωληθεί ή όχι το σπίτι όπου ο Banksy ζωγράφισε το περίφημο, πλέον, «Aachoo!!»; Το έργο που δείχνει μια γιαγιά να φτερνίζεται με τόση ένταση που της φεύγει ακόμη και μασέλα.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο Μπρίστολ της Αγγλίας το είχαν βάλει για πώληση και μόλις στον τοίχο τους εμφανίστηκε το έργο του Banksy, το οίκημα πήρε… άλλη αξία.

Ο έργο του Banksy εμφανίστηκε την περασμένη Πέμπτη και από τότε υπήρξαν φήμες πως οι ιδιοκτήτες του σπιτιού αποφάσισαν να καθυστερήσουν την πώλησή του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Banksy (@banksy)

Σύμφωνα με τον Νικ Μάκιν, γιο της ιδιοκτήτριας, η μητέρα του χρειάστηκε λίγο χρόνο για να το σκεφτεί μετά τη μεγάλη αξία που πήρε το σπίτι. Αλλά η πώληση είναι απόφαση ειλημμένη τόνισε στο BBC.

«Έχει αυξηθεί η αξία του και έπρεπε να αφιερώσει λίγο χρόνο για να το σκεφτεί, αλλά η απόφασή της να το πωλήσει δεν έχει αλλάξει» είπε.  

A new street artwork entitled 'Aachoo!!' by Banksy is seen in Totterdown, Bristol, Britain December 11, 2020. REUTERS
A new street artwork entitled ‘Aachoo!!’ by Banksy is seen in Totterdown, Bristol, Britain December 11, 2020. REUTERS/Rebecca Naden

banksy bristol

Ο Μάκιν είπε ακόμα ότι επάνω στον τοίχο που φιλοξενεί το έργο έχει τοποθετηθεί μία διαφάνεια για να το προστατεύει καθώς επίσης έχει εγκατασταθεί σύστημα συναγερμού.

Σημειώνεται ότι οι τοιχογραφίες του Banksy πωλούνται για περισσότερα από 100.000 δολάρια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ολοκληρώθηκε η κρίσιμη συνάντηση Τραμπ – Ζελένσκι στη Φλόριντα – «Θα έχουμε συμφωνία και θα είναι ισχυρή» είπε μπαίνοντας ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είχαμε τις διαφορές μας αλλά έχουμε προχωρήσει στις διαπραγματεύσεις, με τη βοήθεια του προέδρου θα προχωρήσουμε στην συμφωνία», είπε μπαίνοντας, ο Ουκρανός πρόεδρος
Βολοντίμιρ Ζελένσκι και Ντόναλντ Τραμπ