Κόσμος

H Κίνα επιβεβαιώνει την ύπαρξη στρατού hacker!

Η στρατιωτική μονάδα Blue Army είναι επίλεκτη μονάδα χάκερ του στρατού της Κίνας.

Για την προστασία της κινεζικής δημοκρατίας από ηλεκτρονικές επιθέσεις η Κίνα φαίνεται πως διαθέτει μονάδα στο στρατό της, σύμφωνα με δηλώσεις αξιοματούχων, που αποτελείται από 30 hackers.

H μονάδα, αυτή, ονομάζεται “Blue Army” και σύμφωνα με την κυβέρνηση, έχει δημιουργηθεί, για την προστασία του People’s Liberation Army (PLA) από ηλεκτρονικές επιθέσεις.

Τα μέλη του Blue Army, είναι οι καλύτεροι χάκερ της χώρας και συγκεντρώθηκαν από διάφορα κανάλια και περιλαμβάνουν, στρατιώτες του PLA, αξιωματικούς, φοιτητές και διάφορους πολίτες.

Σίγουρα η παραδοχή της ύπαρξής αυτής της μονάδας πολύ πιθανό να προκαλέσει διάφορους φόβους στις κυβερνήσεις του κόσμου για τυχόν Κινεζική ηλεκτρονική επίθεση στα συστήματά τους αφού σύμφωνα με τις εταιρείες ασφάλειας, η πλειοψηφία των ψηφιακών επιθέσεων σε ολόκληρο το Internet προέρχεται από την Κίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Οζέλ κατά Ερντογάν: «Είναι αρχηγός χούντας» – Συγκρούσεις με την αστυνομία στο συλλαλητήριο του CHP υπέρ του Ιμάμογλου
«Η σύλληψη του Ιμάμογλου στις 19 Μαρτίου ήταν ένα πραξικόπημα του Ερντογάν» τονίζει ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας που διοργάνωσε το Ρεπουμπλικανικό Λαϊκό Κόμμα (CHP), έξω από το Δημαρχείο της Κωνσταντινούπολης υπέρ του Εκρέμ Ιμάμογλου
Τέλος εποχής για τον USAID μετά από σχεδόν 60 χρόνια - Ό,τι απομείνει ενσωματώνεται στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ
Το «τέλος εποχής» για τον USAID μπορεί να οδηγήσει σε πάνω από 14 εκατομμύρια επιπλέον θανάτους ευάλωτων ανθρώπων μέχρι το 2030 – και το ένα τρίτο από αυτούς θα είναι παιδιά
USAID