Κόσμος

Η επιστροφή του Μάθιου Πέρι

«Τρεις μήνες σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι. Έλεγχος», έγραψε ο Μάθιου Πέρι στο Twitter. Με το tweet αυτό επανεμφανίστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αγαπημένος ηθοποιός της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Τα φιλαράκια», που είχε εξαφανιστεί από τις 23 Μαρτίου.

Τον Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Τότε εκπρόσωπος του Μάθιου είχε δηλώσει ότι «υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να αποκαταστήσει τη διάτρηση που είχε υποστεί ο γαστρεντερικός σωλήνας του και είναι ευγνώμων για την ανησυχία που δείχνετε, αλλά ζητάει τη συνέχιση της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής καθώς βρίσκεται στην αποθεραπεία».

Οι ειλικρινείς εξομολογήσεις του Μάθιου Πέρι

Ο ηθοποιός κατά καιρούς μιλάει με ειλικρίνεια για τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του. Δεν δίστασε να μιλήσει για τον αγώνα που έδωσε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ, αλλά και για τη βοήθεια που παρείχε σε άλλα άτομα για να αποτοξινωθούν.

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: “Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;”. Και τότε θα του πω: “Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό”» είχε δηλώσει στο The Hollywood Reporter.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Νέα στοιχεία για το «έγκλημα τιμής» στο Άμστερνταμ: Έπνιξαν σε βάλτο την 18χρονη αδερφή τους με εντολή του πατέρα τους επειδή είχε social media και δεν φορούσε μαντίλα
Τα δύο αδέλφια επιμένουν ότι δεν συμμετείχαν στο έγκλημα και ότι ο πατέρας τους το διέπραξε μόνος του - Ο τελευταίος διαφεύγει στη Συρία
Το πτώμα της Ryan Al Najjar βρέθηκε 6 μέρες μετά την εξαφάνισή της 9
Θάνατος με ερωτηματικά στην Κύπρο: 76χρονος Βρετανός πέθανε και παρέδωσαν τη σορό του στη χήρα χωρίς την καρδιά του
«Μου είπαν ότι κάποιος είχε αφαιρέσει την καρδιά του Μάικλ και έτσι δεν μπορούν να καθορίσουν την αιτία θανάτου» καταγγέλλει η 73χρονη σύζυγός του - «Ήμουν τόσο σοκαρισμένη. Ήταν φρικτό»
Διάδρομος νοσοκομείου