Κόσμος

Η Κιμ Καρντάσιαν εγκαταλείπει το όνομα «Kimono» για τη νέα σειρά εσωρούχων της

Εγκατέλειψε η Κιμ Καρντάσιαν την ιδέα να ονομάσει τη νέα σειρά εσωρούχων της «Kimono». Δέχτηκε πάρα πολλές αντιδράσεις και αποφάσισε να αλλάξει το όνομα.

Η Αμερικανίδα βεντέτα των τηλεριάλιτι Κιμ Καρντάσιαν ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα ονομάσει τελικά της νέα σειρά εσωρούχων της Kimono, αφού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να την κατηγορούν για πολιτισμική ιδιοποίηση.

«Έπειτα από ώριμη σκέψη, θα λανσάρω τη νέα σειρά εσωρούχων μου με νέο όνομα» εξήγησε η επιχειρηματίας με τους 142 εκατομμύρια ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Συνεχίζω να ακούω, να μαθαίνω και να μεγαλώνω. Εκτιμώ, επομένως, το πάθος και τις διαφορετικές προοπτικές που οι άνθρωποι μου παρουσιάζουν» σημείωσε, διαβεβαιώνοντας ότι είχε «τις καλύτερες προθέσεις» κατά την παρουσίαση της σειράς της.

Η σύζυγος του ράπερ Κάνιε Ουεστ, ο οποίος δημιούργησε τη δική του μάρκα προϊόντων ομορφιάς, αρωμάτων και ρούχων, είχε αποκαλύψει την περασμένη εβδομάδα στο Instagram τη νέα σειρά εσωρούχων της, την οποία είχε βαπτίσει Kimono, σύμφωνα με την ίδια ένα λογοπαίγνιο με το όνομά της.

Σύντομα, εντούτοις, προκάλεσε θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ορισμένοι χρήστες την κατηγόρησαν ότι δυσφημίζει το παραδοσιακό γιαπωνέζικο ένδυμα.

Ακόμα κι ο δήμαρχος του Κιότο, της άλλοτε αυτοκρατορικής πρωτεύουσας της Ιαπωνίας, αποφάσισε να γράψει επιστολή στην Καρντάσιαν για να της ζητήσει να μην ονομάσει τη νέα της σειρά εσωρούχων Kimono.

«Σας ζητώ να επανεξετάσετε την απόφασή σας που αφορά τη χρήση της λέξης ‘Κιμονό’ για το εμπορικό σας σήμα», αναφέρει η επιστολή που είναι γραμμένη στα αγγλικά. «Το Κιμονό είναι ένα παραδοσιακό φόρεμα, διαμορφωμένο από τον πλούτο της ιστορίας μας και της φύσης μας», τονίζει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αυτή είναι η σταρ του TikTok που εκτελέστηκε δημοσίως από την Αλ Κάιντα στο Μαλί μπροστά στην οικογένειά της
Η 22χρονη Μαριάμ Σισέ, με 90.000 ακολούθους στο TikTok, οδηγήθηκε στην κεντρική πλατεία και εκτελέστηκε με μια σφαίρα, στις 7 Νοεμβρίου. Την κατηγορούσαν για συνεργασία με τον στρατό
Η 22χρονη Μαριάμ Σισέ
Η Ντέμπορα Τέρνες απάντησε στον Τραμπ: Το BBC δεν είναι μεροληπτικό, είναι η πιο αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης στον κόσμο
Η Ντέμπορα Τέρνες, η διευθύνουσα σύμβουλος ειδήσεων του βρετανικού δικτύου που παραιτήθηκε για το μοντάζ στην ομιλία Τραμπ, υπερασπίστηκε το BBC και τους ανθρώπους του
Η CEO ειδήσεων Ντέμπορα Τέρνες
«Σεισμός» στο BBC μετά τις παραιτήσεις του γενικού διευθυντή και της CEO ειδήσεων για μοντάζ στον Τραμπ – Ο πολιτικός αντίκτυπος και τι ακολουθεί
Το BBC κατηγορείται για επιλεκτικό μοντάζ σε ομιλία του Τραμπ ώστε να φαίνεται ότι ενθάρρυνε την επίθεση στο Καπιτώλιο - Αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη
Logo του BBC
12
Ο αλ Σάρα συναντά σήμερα τον Ντόναλντ Τραμπ: Από την Αλ Κάιντα στον Λευκό Οίκο
Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε μόλις λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Ουάσινγκτον ότι το πρώην μέλος της αλ Κάιντα δεν θεωρείται πλέον «ειδικά χαρακτηρισμένος παγκόσμιος τρομοκράτης»
Ο Αλ Σάρα με τον Τραμπ υπό το βλέμμα του Σαουδάραβα πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν