Κόσμος

Η σέξι καθαρίστρια που τρέλανε το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

Φωτιές έχει ανάψει με την εμφάνισή της η 23χρονη καθαρίστρια Rita Mattos που προτίθεται να ποζάρει γυμνή με μια πολύ καλή προσφορά.

Η σέξι καθαρίστρια από το Ρίο Ντε Τζανέιρο έγινε διάσημη μέσα σε μια νύχτα από τις φωτογραφίες της με τη στολή στο Facebook.

Οι φωτογραφίες της εν δράσει με την πορτοκαλί φόρμα έγιναν γρήγορα viral και πλέον κάνουν τον γύρο του κόσμου.

Γρήγορα απέκτησε το παρατσούκλι “Sweeper Babe”, ενώ οι φωτογραφίες της με αποκαλυπτικό μπικίνι τρέλαναν κόσμο!

Η Rita Mattos, που αμοίβεται με 400 λίρες τον μήνα, επέκρινε τους θαυμαστές της για διακρίσεις κατά των λιγότερο όμορφων γυναικών συναδέλφων της αλλά περιμένει την κατάλληλη προσφορά για να ποζάρει γυμνή.

“Οι άνθρωποι εκπλήσσονται όταν βλέπουν μια όμορφη κοπέλα που εργάζεται ως καθαρίστρια στον δρόμο.

Λένε ότι θα μπορούσα να βρω μια καλύτερη δουλειά από το να σκουπίζω. Αλλά γιατί οι οδοκαθαριστές πρέπει αναγκαστικά να είναι άσχημοι; Υπάρχει προκατάληψη εναντίον τους.

Είμαι πολύ περήφανη για αυτό που κάνω. Εκτός από το να εργάζομαι σκληρά, περνά πολύ όμορφα”, σημείωσε μιλώντας στην εφημερίδα Extra.

Ξυπνά κάθε μέρα στις 4.20 το πρωί και δουλεύει μέχρι και 12ωρα, καθαρίζοντας δρόμους και αποφράζοντας αποχετεύσεις στη δυτική συνοικία Realengo.

Οι άντρες τη φλερτάρουν εν ώρα εργασίας, αλλά όπως σημείωσε δεν περίμενε ποτέ ότι η δουλειά της θα την κάνει εθνικό σύμβολο του σεξ.

Η πρασινομάτα καθαρίστρια που βγαίνει με έναν συνάδελφό της τα τελευταία 7 χρόνια σοκαρίστηκε όταν διαπίστωσε πως οι φωτογραφίες της έχουν μοιραστεί χιλιάδες φορές.

Έχει αποφασίσει πλέον να εκμεταλλευτεί τη δημοσιότητά της και να δοκιμάσει την τύχη της ως μοντέλο. “Είμαι εδώ για όποιες ευκαιρίες προκύψουν και θα εξαρτηθεί από την προσφορά”, υπογράμμισε.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Διακινητής «αρχιτέκτονας» δημιούργησε μεγάλο «ναρκο-τούνελ» για τη μεταφορά χασίς από το Μαρόκο στην Ισπανία - Δείτε εικόνες
Εικόνες από το ισπανικό υπουργείο Εσωτερικών δείχνουν μια «πολύπλοκη υπόγεια υποδομή», μέσω της οποίας μπορούσαν να διακινούνται λαθραία έως και δύο τόνοι χασίς κάθε εβδομάδα από το Μαρόκο στην ανεξάρτητη πόλη Θέουτα
Ισπανία
Σάλος με τον σύζυγο της Κρίστι Νοέμ: Δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες του με γυναικεία ρούχα και ψεύτικο στήθος
Οι φωτογραφίες δείχνουν τον σύζυγο της πρώην υπουργού Εσωτερικής Ασφάλειας, Κρίστι Νοέμ, ντυμένο με ροζ σορτς και εφαρμοστό crop top στο χρώμα του δέρματος, και τεράστια ψεύτικα στήθη
Ο σύζυγος της Κρίστι Νοέλ
Κοινή ανακοίνωση ΥΠΕΞ για Μέση Ανατολή: «Καταδικάζουμε τις επιθέσεις της Χεζμπολάχ, καλούμε σε διαπραγματεύσεις μεταξύ Λιβάνου και Ισραήλ»
«Καλούμε το Ισραήλ να αποφύγει την περαιτέρω επέκταση της σύγκρουσης, μεταξύ άλλων μέσω χερσαίας επιχείρησης στο λιβανικό έδαφος» αναφέρεται στην δήλωση
Λίβανος
Δημοσιογράφος απήχθη στη Βαγδάτη - Συνελήφθη ένας ύποπτος
Το υπουργείο Εσωτερικών του Ιράκ ανέφερε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό των υπόλοιπων υπόπτων και την απελευθέρωσή της δημοσιογράφου, ενώ θα ληφθούν νομικά μέτρα εναντίον όλων των εμπλεκομένων
Ένας αστυνομικός στέκεται φρουρός καθώς πολίτες, εγκαταλείπουν το Ιράκ μέσω της συνοριακής διάβασης Καράμε με την Ιορδανία, μετά το κλείσιμο των αεροδρομίων στο Ιράκ λόγω της κλιμάκωσης των περιφερειακών εντάσεων, εν μέσω της σύγκρουσης των ΗΠΑ και του Ισραήλ με το Ιράν
Νετανιάχου για Ιράν: Αργά ή γρήγορα, το καθεστώς θα πέσει – Βομβαρδισμοί στη Βηρυτό, σειρήνες στο Ισραήλ – Πάνω από 20 ρουκέτες εκτόξευσε η Χεζμπολάχ
Χάος και πάλι στη Βηρυτό με ισραηλινούς βομβαρδισμούς - Το Ιράν απειλεί να στοχοποιήσει αμερικανικές τεχνολογικές εταιρείες και καλεί σε εκκενώσεις
Επίθεση στο Ισραήλ 8