Κόσμος

Η τελευταία φορά που είδαν τη 15χρονη Veronica ζωντανή [vid]

Χέρι χέρι με έναν άγνωστο ψηλότερό της άντρα φαίνεται να περπατά η 15χρονη Veronica Sbircea που εξαφανίστηκε από το σπίτι της πριν από 5 εβδομάδες.

Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα πλάνα από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας την ημέρα εξαφάνισης της ανήλικης. Η Veronica Sbircea από το Kettering έφυγε από το σπίτι της πριν από περίπου 6 εβδομάδες, στις 21 Ιουλίου, και η τελευταία φορά που την είδαν ζωντανή ήταν στις 28 Ιουλίου.

Στο βίντεο φαίνεται να περπατά με έναν άντρα στο Brighton Terrace στο Brixton. Παρά τις έρευνες των αστυνομικών στο Notting Hill Carnival δεν έχουν βρεθεί νέα στοιχεία και προσπαθούν να μάθουν αν είναι ασφαλής. “Έχουμε δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο σε μια προσπάθεια να ανακαλέσουμε τη μνήμη κάποιου ή σε περίπτωση που το δει η Veronica να έρθει σε επαφή μαζί μας”.

Αστυνομικοί που αναζητούν την ανήλικη και έκαναν έφοδο σε σπίτι στην περιοχή Spencer του Northampton στις 19 Αυγούστου και συνέλαβαν έναν 26χρονο με την υποψία της απαγωγής. Αφέθηκε τελικά ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον επόμενο μήνα.

Πηγή: Dailymail

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η στιγμή που η Μαρία Κορίνα Ματσάδο μαθαίνει ότι κέρδισε το Νόμπελ Ειρήνης - «Δεν ξέρω αν το αξίζω»
«Δεν έχουμε φτάσει εκεί που θέλουμε, αλλά δουλεύουμε σκληρά για να τα καταφέρουμε, είναι η μεγαλύτερη αναγνώριση για τον λαό της Βενεζουέλας που παλεύει», ακούγεται να λέει μέσω κλήσης η φετινή νικήτρια
Η φετινή νικήτρια του Νόμπελ Ειρήνης, Μαρία Κορίνα Ματσάδο
Σεισμός στις Φιλιππίνες: «Νόμιζα ότι είναι 4 – 5 Ρίχτερ συγκριτικά με της Ελλάδας, επικράτησε πανικός» λέει Έλληνας κάτοικος του Μιντανάο
«Οι σεισμοί στις Φιλιππίνες είναι πιο “ομαλοί” συγκριτικά με τους σεισμούς στην Ελλάδα, μετά επικράτησε πανικός» λέει ο Εμμανουήλ Αριστειδόπουλος που ζει μόνιμα στις Φιλιππίνες
Κάτοικοι στέκονται δίπλα σε ένα κατεστραμμένο σπίτι μετά από ισχυρό σεισμό στην πόλη Νταβάο, στις νότιες Φιλιππίνες