Κόσμος

Ιαπωνία: Επίθεση με μαχαίρι σε τρένο στο Τόκιο – 4 τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Τόκιο, μετά την επίθεση αγνώστου με μαχαίρι μέσα σε ένα τρένο, από την οποία τραυματίστηκαν 4 άνθρωποι. Η είδηση μεταδόθηκε από το Sky News, το οποίο επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων NHK της Ιαπωνίας.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, το περιστατικό με την επίθεση με μαχαίρι μέσα σε τρένο σημειώθηκε στον σταθμό Akihabara στο Τόκιο. Στους 4 ανέρχονται οι τραυματίες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η East Japan Railway Company ανακοίνωσε μέσω X (πρώην Twitter) ότι το τρένο της γραμμής Yamanote, ένα από τα πιο πολυσύχναστα δρομολόγια, ανεστάλη λόγω «προβλήματος στο τρένο» στο σταθμό Akihabara.

Βίντεο από την επιχείρηση της αστυνομίας:

Σύμφωνα με το NHK, μια γυναίκα ήταν αυτή που επιτέθηκε με μαχαίρι και πλέον πιστεύεται ότι τέθηκε υπό κράτηση. Η Μητροπολιτική Αστυνομία του Τόκιο ερευνά το περιστατικό.

https://twitter.com/SkyNews/status/1742560995539644876

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Τραμπ «αδειάζει» την Γκάμπαρντ: «Κάνεις λάθος πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι το Ιράν κατασκευάζει πυρηνικό όπλο»
Ο Τραμπ αμφισβητεί τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών και τη διευθύντριά τους, ενώ η Γκάμπαρντ αναδίπλωσε με νέα δήλωση για τις πυρηνικές δυνατότητες του Ιράν
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ
6
Και ο στρατάρχης Χαφτάρ της Λιβύης ενάντια στην Ελλάδα με καταγγελία για τα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης
Τόσο η κυβέρνηση της Τρίπολης όσο πλέον και η κυβέρνηση της Βεγγάζης στη Λιβύη καταγγέλλουν την Ελλάδα για «παραβίαση δικαιωμάτων της Λιβύης στα οικόπεδα νοτίως της Κρήτης»
Χαλίφα Χαφτάρ 23