Κόσμος

Ιερουσαλήμ: Δεκάδες τραυματίες από τα επεισόδια στην πλατεία Τεμενών

Επεισόδια ξέσπασαν για ακόμη μια φορά στην πλατεία Τεμενών στην Ιερουσαλήμ, όπου βρίσκεται το τέμενος αλ-Άκσα με αποτέλεσμα να τραυματιστούν δεκάδες παλαιστίνιοι.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον 31 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με την ισραηλινή αστυνομία στο συγκρότημα του τεμένους αλ-Άκσα στην Ιερουσαλήμ σήμερα, σύμφωνα με μέλη παλαιστινιακών ομάδων διάσωσης, στο τελευταίο ξέσπασμα βίας σε μια τοποθεσία ιερή για τους μουσουλμάνους και τους εβραίους.

Σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών της παλαιστινιακής Ερυθράς Ημισελήνου, 14 Παλαιστίνιοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δύο με σοβαρά τραύματα.

Η ισραηλινή αστυνομία ανέφερε ότι οι δυνάμεις της επενέβησαν όταν εκατοντάδες άνθρωποι άρχισαν να πετούν πέτρες και φωτοβολίδες και πλησίασαν στο Δυτικό Τείχος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τα λείψανα του θρυλικού Γάλλου Ντ'Αρτανιάν ενδέχεται να βρέθηκαν σε εκκλησία στο Μαάστριχτ
Μια μυθοπλαστική εκδοχή του ντ'Αρτανιάν ήταν ο ήρωας του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά «Οι Τρεις Σωματοφύλακες» του 1844, ένας έφηβος που γίνεται ο τέταρτος σωματοφύλακας
Μαάστριχτ