Συμβαίνει τώρα:
Φωτιά στην Παιανία κοντά στην Αττική Οδό – Απειλείται και εταιρεία
Κόσμος

Ικανοποιημένος ο Φιλανδός πρόεδρος από τη συνάντηση Τραμπ – Πούτιν

Η ετοιμότητα του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ να αντιμετωπίσουν δυσκολίες ήταν το κύριο μήνυμα της συνόδου κορυφής του Ελσίνκι, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Φινλανδίας, Σάουλι Νιινίστο.

«Το βασικό μήνυμα από το Ελσίνκι είναι ότι αυτοί οι δύο ηγέτες είναι έτοιμοι να συνεχίσουν τις συζητήσεις σε διάφορα δύσκολα ζητήματα…Όλοι είχαμε σημειώσει την ανάγκη αυτού του διαλόγου», δήλωσε ο Φινλανδός πρόεδρος, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο διάλογος θα συνεχιστεί.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Κατακραυγή με τη δήλωση του Τζέι Ντι Βανς ότι ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος έληξε με διαπραγματεύσεις - «Επικίνδυνη διαστρέβλωση»
Οργή στα social media με το... μαργαριτάρι που πέταξε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ αναφορικά με τη μεσολάβηση Τραμπ στις διαπραγματεύσεις Πούτιν και Ζελένσκι για την Ουκρανία - «Άσχετος» και «επικίνδυνα αμόρφωτος» γράφουν
Τζέι Ντι Βανς 1
Ρωσίδα ορειβάτισσα αποκλεισμένη εδώ και 14 μέρες σε βουνό του Κιργιστάν - Δραματική έκκληση του γιου της: «Είναι ζωντανή»
Οι Αρχές σταμάτησαν τις έρευνες διάσωσης λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών, όμως ο γιος της δηλώνει πεπεισμένος ότι η μητέρα του ζει - 4 χρόνια πριν έμεινε δίπλα στον σύζυγό της στη χιονοθύελλα, αλλά δεν κατάφερε να τον σώσει
Πλάνα από drone που τραβήχτηκαν επτά ημέρες μετά τον αποκλεισμό της Ναταλία Ναγκοβίτσινα δείχνουν κίνηση από τον υπνόσακο