Κόσμος

ΗΠΑ: Οι απίστευτες εικόνες από τη μάχη σώμα με σώμα κυνηγών φιδιών με γιγαντιαίο πύθωνα

Μια αληθινή μάχη σώμα με σώμα έδωσαν δυο κυνηγοί φιδιών στις ΗΠΑ με έναν γιγαντιαίο πύθωνα στην προσπάθειά τους να αιχμαλωτίσουν το τεράστιο ερπετό.

Η μάχη με το φίδι δόθηκε στο εθνικό Πάρκο της Φλόριντα των ΗΠΑ. Εκεί εντοπίστηκε ένας γιγαντιαίος πύθωνας μήκους 6 μέτρων και βάρους 56 κιλών και κυνηγοί φιδιών κλήθηκαν να το πιάσουν.

Οι κυνηγοί φιδιών έδωσαν μάχη σώμα με σώμα με το τεράστιο φίδι, το οποίο αποτελεί τον μεγαλύτερο πύθωνα που έχει εντοπιστεί ως τώρα στην πολιτεία των ΗΠΑ.

Οι κυνηγοί Στίβεν Γκάουτα και Τζέικ Βάλερι κατέγραψαν σε βίντεο την προσπάθειά τους να αιχμαλωτίσουν τον τεράστιο πύθωνα και οι εικόνες ήταν συγκλονιστικές.

Το φίδι, που ήταν τόσο μακρύ όσο μια καμηλοπάρδαλη ύψος, δεν έλεγε να παραδοθεί. Αρχικά επιτέθηκε στον Τζέικ Βάλερι και σφίχτηκε γύρω του.

Ο κυνηγός φιδιών έκανε λαβές που θύμιζαν ελληνορωμαϊκή πάλη για να κατορθώσει να ακινητοποιήσει τον γιγαντιαίο πύθωνα.

Τελικά κατόρθωσε να πιάσει το φίδι και με την βοήθεια του Στίβεν Γκάουτα που του πέρασε μονωτική ταινία στο στόμα, το αιχμαλώτισαν και το παρέδωσαν σε κέντρο προστασίας της άγριας ζωής, όπως αναφέρει η Telegraph.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να φλέγεται: Ντόναλντ Τραμπ και Χεζμπολάχ υπόσχονται πόλεμο «μακράς διαρκείας»
Οι ΗΠΑ και το Ισραήλ έχουν πλήξει περισσότερους από 15.000 στόχους από την έναρξη του πολέμου, ενώ οι ΗΠΑ στέλνουν περισσότερα πλοία και 5.000 πεζοναύτες στη Μέση Ανατολή
Σύννεφα καπνού υψώνονται μετά από ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στα νότια προάστια της Βηρυτού, έπειτα από την κλιμάκωση της σύγκρουσης μεταξύ της Χεζμπολάχ και του Ισραήλ, εν μέσω της αμερικανο-ισραηλινής αντιπαράθεσης με το Ιράν
Η πρώην Μις Καλιφόρνια επιτίθεται στον Ντόναλντ Τραμπ για τη στήριξη στο Ισραήλ: «Δεν σε αναγνωρίζω πια, θα προσεύχομαι για σένα»
Στην επιστολή της υποστήριξε ακόμη ότι οι Αμερικανοί στρατιώτες «στέλνονται στη Μέση Ανατολή για να θυσιαστούν», ενώ τόνισε ότι αισθάνεται υποχρεωμένη να μιλήσει για τον πόλεμο στη Γάζα
Ντόναλντ Τραμπ και Κάρι Πρίτζιν Μπόλερ