Κόσμος

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε εκκλησία στο Τέξας – Δολοφονήθηκε πάστορας

Ενας πάστορας δολοφονήθηκε και ένας άνθρωπος τραυματίστηκε  μέσα σε μια εκκλησία μεθοδιστών στη Ουινόνα, μια πόλη του Τέξας των ΗΠΑ, ανακοίνωσε ο σερίφης, διευκρινίζοντας πως ένας ύποπτος συνελήφθη.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε, όταν ο πάστορας, που είχε μόλις φθάσει στην εκκλησία μαζί με τη σύζυγό του και άλλα δύο πρόσωπα, ανακάλυψε έναν εισβολέα μέσα στον ναό, εξήγησε ο σερίφης Λάρι Σμιθ, στην κάμερα του τηλεοπτικού δικτύου KLTV.

«Όταν άνοιξε την πόρτα της τουαλέτας, βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άνδρα που κρυβόταν μέσα στην εκκλησία», περιέγραψε ο σερίφης.

Ο εισβολέας, τον οποίο αναζητούσαν οι αρχές έπειτα από ένα περιστατικό με πυροβολισμούς τη νύχτα, κατάφερε να αρπάξει το όπλο του πάστορα και τον πυροβόλησε, σκοτώνοντάς τον. Στη συνέχεια, τραυμάτισε έναν ακόμη άνθρωπο προτού τραπεί σε φυγή με το αυτοκίνητο του θύματός του. Συνελήφθη έπειτα από ανθρωποκυνηγητό με την αστυνομία.

Έχοντας τραυματιστεί στο χέρι, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, είπε ο σερίφης, ο οποίος αποκλείει, σε αυτό το στάδιο, κάθε ιδεολογικό κίνητρο για το έγκλημα.

«Οι σκέψεις μας βρίσκονται με τα θύματα και τις οικογένειες όσων σκοτώθηκαν ή τραυματίστηκαν σε αυτήν την φρικτή τραγωδία», σχολίασε ο κυβερνήτης του Τέξας Γκρεγκ Άμποτ, σε ένα δελτίο τύπου, ευχαριστώντας τους αστυνομικούς «που συνέλαβαν τον ύποπτο».

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
ΗΠΑ: Σάλος στο Fox News για τις δηλώσεις κατά των αστέγων – Ο Μπράιαν Κίλμιντ ζήτησε συγγνώμη για το σχόλιό του
Ο Μπράιαν Κίλμιντ σόκαρε σε ζωντανή μετάδοση προτείνοντας να χορηγούνται θανατηφόρες ενέσεις σε άστεγους που πάσχουν από ψυχικές διαταραχές – Μπροστά στην κατακραυγή, αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη
Ο Μπράιαν Κίλμιντ
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ προειδοποιεί την Ευρώπη: «Η Ρωσία θα κινηθεί κατά των κρατών που θα κατασχέσουν τα περιουσιακά στοιχεία της»
Η Ρωσία δηλώνει ότι η όποια κατάσχεση περιουσιακών της στοιχείων ισοδυναμεί με κλοπή και θα υπονομεύσει την εμπιστοσύνη στα ομόλογα και τα νομίσματα των ΗΠΑ και της Ευρώπης
Ντμίτρι Μεντβέντεφ 2
Οι καύσωνες, οι πλημμύρες και οι ξηρασίες του φετινού καλοκαιριού κόστισαν στην Ευρώπη 43 δισεκατομμύρια ευρώ
Εκτιμάται ότι μέχρι το 2029, τα κόστη που προκλήθηκαν από τις καταστροφές του καλοκαιριού του 2025 θα μπορούσαν να φθάσουν τα 126 δισεκατομμύρια ευρώ - Σε δυσκολότερη θέση Ιταλία, Γαλλία και Ισπανία
Φωτογραφία αρχείου AP Photo
To BBC παγίδευσε τον άνδρα - κλειδί πίσω από τα porta potty parties στο Ντουμπάι - «Πολλά κορίτσια μπορούν να κάνουν ό,τι θέλεις»
Μια εντυπωσιακή έρευνα του BBC ταυτοποίησε τον Τσαρλς Μουεσίγκουα, πρώην οδηγό λεωφορείου στο Λονδίνο, ως τον αρχηγό ενός κυκλώματος πορνείας που δραστηριοποιείται στις πιο ακριβές συνοικίες του Ντουμπάι
Στιγμιότυπο οθόνης του άνδρα με το παρατσούκλι Abbey, στο βίντεο του BBC 2