Κόσμος

ΗΠΑ: Βαμμένοι σκίουροι προκαλούν απορίες σε πόλη του Κονέκτικατ

Οι αρχές του East Hartford αναζητούν το άτομο που κάλυψε τους σκίουρους με μπογιά – Τα τρωκτικά είναι ζωντανά αλλά παραμένουν χρωματισμένα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα ασυνήθιστο θέαμα εξέπληξε κατοίκους του East Hartford, στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ: δύο σκίουροι εμφανίστηκαν… βαμμένοι σε ροζ και μπλε. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η δημοτική υπηρεσία ελέγχου ζώων δείχνουν τα μικρά τρωκτικά καλυμμένα από το κεφάλι έως την ουρά με έντονα χρώματα.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη Κρίστιν Τζαντ της υπηρεσίας ελέγχου ζώων του East Hartford στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, οι αρμόδιοι συνεργάζονται με κέντρο αποκατάστασης άγριας ζωής για να αποφασίσουν πώς θα βοηθήσουν καλύτερα τα ζώα. Οι σκίουροι εντοπίστηκαν ζωντανοί και δραστήριοι το πρωί της Δευτέρας (08.09.2025), αλλά εξακολουθούν να είναι βαμμένοι.

Η ανάρτηση στο Facebook από τις αρχές, που έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 15.000 αντιδράσεις, προκάλεσε κυρίως αστεία σχόλια αντί για χρήσιμες πληροφορίες. «Χρησιμοποιούν πλέον σκίουρους για gender reveal parties;» αστειεύτηκε ένας χρήστης.

 

Η υπηρεσία East Hartford Animal Control καλεί όποιον έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει. Μέχρι στιγμής, δεν έχει προκύψει καμία ένδειξη για την ταυτότητα του δράστη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Τραμπ για διμερείς σχέσεις, περιφερειακές εξελίξεις και προετοιμασία της συνόδου του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα
Κατά την τηλεφωνική συνομιλία, ο Τούρκος πρόεδρος εξέφρασε επίσης συλλυπητήρια στον Ντόναλντ Τραμπ για την επίθεση που σημειώθηκε σε τζαμί στο πόλη Σαν Ντιέγκο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, και ο Τούρκος προέδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν