Κόσμος

Ιράν: Δίνουν 8.350 δολάρια στις οικογένειες των επιβαινόντων του Boeing…

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός λέει ότι το κράτος και η αεροπορική εταιρία θα δώσουν χρήματα στις οικογένειες των επιβαινόντων στο αεροπλάνο που καταρρίφθηκε στο Ιράν.

Ο Ουκρανός πρωθυπουργός Ολέκσι Χοντσάρουκ δήλωσε το Σάββατο πως η Ουκρανία θα καταβάλει 200.000 γρίβνα (8.350 δολάρια ΗΠΑ) σε κάθε οικογένεια που έχασε κάποιον δικό της από τη συντριβή αεροπλάνου αυτή την εβδομάδα στο Ιράν.

Click4more: Μυρίζει μπαρούτι στο Ιράν για το Boeing! Η στήριξη Τραμπ… στα φαρσί

Είπε πως η Ukraine International Airlines θα καταβάλει χρήματα στις οικογένειες των μελών του πληρώματος που σκοτώθηκαν. Εκπρόσωπος της εταιρίας δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχόλια. Ο Χοντσάρουκ είπε επίσης πως Ουκρανοί διπλωμάτες εργάζονται για το πώς θα ληφθεί αποζημίωση από τις ιρανικές αρχές.

Το Ιράν δήλωσε νωρίτερα το Σάββατο πως κατέρριψε κατά λάθος το ουκρανικό αεροσκάφος, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 176 επιβαίνοντες σε αυτό.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Μπαράζ ρωσικών επιθέσεων με 18 πυραύλους και 400 drones στην Ουκρανία – «Η Μόσχα πρέπει να νιώσει τις επιπτώσεις της τρομοκρατίας της»
2 νεκροί και τουλάχιστον 13 οι τραυματίες από τις νέες ρωσικές επιθέσεις - Σήμερα οι συναντήσεις Ζελένσκι με Αμερικανών αξιωματούχων στη Ρώμη στη διάρκεια της Διάσκεψης για την Ανάκαμψη της Ουκρανίας
Κτίριο
Κατέρρευσε βιομηχανική σήραγγα στο Λος Άντζελες - Διασώθηκαν οι 15 εργάτες που εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια
Οι αρχές με γερανούς προσπάθησαν να απομακρύνουν τα μπάζα και να ανασύρουν τους εργαζόμενους -  Η κατάρρευση της σήραγγας προκάλεσε ζημιές στις γραμμές επικοινωνίας
Σήραγγα
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Η Χαμάς συμφώνησε να απελευθερωθούν 10 Ισραηλινοί όμηροι – «Δύσκολες οι συζητήσεις για εκεχειρία λόγω αδιαλλαξίας»
Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας «δημιούργησαν τις κατάλληλες συνθήκες για την προώθηση συμφωνίας» με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων
Διαδηλωτές κρατούν φωτοβολίδα καπνού, κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας για την άμεση απελευθέρωση όλων των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα