Κόσμος

Ιρλανδία: Η πρώτη νεκρή από την «Οφήλια»

Η γυναίκα σκοτώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της από πτώση δέντρου. Πρόκειται για το πρώτο θύμα από την τροπική πλέον καταιγίδα Οφήλια που πλήττει την Ιρλανδία.

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της στη νοτιοανατολική κομητεία Ουότερφορντ της Ιρλανδίας όταν ένα δέντρο έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της ως αποτέλεσμα της τροπικής καταιγίδας Οφηλία, μετέδωσε το εθνικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο RTE, επικαλούμενο το γραφείο του τοπικού συμβουλίου.

Μόνη της στο αυτοκίνητο η γυναίκα

Το RTE ανέφερε πως η γυναίκα ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο και πως ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε επί τόπου καθώς η καταιγίδα άρχισε να πλήττει τη νότια ακτή της Ιρλανδίας.  Εκπρόσωπος του συμβουλίου δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχολιασμό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Πάπας Λέων στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του: «Αναθέτουμε όλη την ευρωπαϊκή ήπειρο στον Πρίγκιπα της Ειρήνης» – Η αναφορά του στη Γάζα και τους πρόσφυγες
«Πώς να μην θυμηθούμε τις σκηνές της Γάζας, οι οποίες εδώ και πολλές εβδομάδες είναι εκτεθειμένες στην βροχή, στον άνεμο και στο κρύο, αλλά και εκείνες τόσων άλλων προσφύγων κάθε ηπείρου» ανέφερε ο πάπας
πάπας λέων
Χριστουγεννιάτικη επικοινωνία Ζελένσκι με τους Αμερικανούς απεσταλμένους Γουίτκοφ και Κούσνερ για την Ουκρανία - «Ήταν μία καλή συζήτηση»
«Ελπίζω ότι οι συμφωνίες που επιτεύχθηκαν σήμερα με την ευκαιρία των Χριστουγέννων και οι ιδέες που συζητήσαμε θα αποδειχθούν χρήσιμες»
REUTERS