Κόσμος

Ισπανία – κορονοϊός: Πάνω από 5 εκατομμύρια τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας

Η Ισπανία ξεπέρασε σήμερα τα 5 εκατομμύρια κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας στη χώρα στις αρχές του 2020.

Σήμερα το υπουργείο Υγείας στην Ισπανία ανακοίνωσε 4.485 νέες μολύνσεις και 54 θανάτους από την Παρασκευή.

Το σύνολο των ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί έως τώρα θετικοί με την COVID-19 ανέρχεται σε 5.002.217, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.

Πάνω από τα τρία τέταρτα των Ισπανών πολιτών έχουν έως σήμερα εμβολιαστεί πλήρως κατά της Covid-19 και οι περισσότεροι περιορισμοί ήρθησαν πρόσφατα, αν και η χρήση της μάσκας παραμένει υποχρεωτική στους κλειστούς χώρους.

Σήμερα, ο δείκτης επίπτωσης των τελευταίων δύο εβδομάδων αυξήθηκε κατά δύο μονάδες, στο 46,3. Η Ισπανία καταμετρά 87.186 θανάτους από την αρχή της πανδημίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Δεν θα δικαστεί ο 35χρονος που δολοφόνησε την 23χρονη Ουκρανή σε τρένο στη Βόρεια Καρολίνα - Κρίθηκε ψυχικά ανίκανος, είχε διαγνωστεί με σχιζοφρένεια
Ο άνδρας παραμένει υπό ομοσπονδιακή κράτηση, ενώ η δίκη για την κατηγορία του φόνου σε επίπεδο πολιτείας έχει προς το παρόν «παγώσει»
Η στιγμή της δολοφονίας της 23χρονης Ουκρανής
5
Τραμπ: «Γεμίζουμε τα πολεμικά πλοία με τα ισχυρότερα όπλα» – Νέες απειλές προς το Ιράν αν ναυαγήσουν οι συνομιλίες
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ προειδοποιεί με νέες επιθέσεις εάν αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις στο Πακιστάν, ενώ το Ιράν καλείται να σταματήσει τον εμπλουτισμό ουρανίου και να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ
Ντόναλντ Τραμπ