Κόσμος

Ισραήλ: Οι Χούθι έριξαν βαλλιστικό πύραυλο στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν – Ένας τραυματίας

Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τον πύραυλο που ερρίφθη από την Υεμένη, διευκρίνισε ο ισραηλινός στρατός

Σειρήνες συναγερμού ήχησαν σήμερα Κυριακή (04.05.25) σε πολλές περιοχές του Ισραήλ μετά τη ρίψη πυραύλου προερχομένου από τους Χούθι της Υεμένης.

Δημοσιογράφοι του AFP δήλωσαν ότι άκουσαν εκρήξεις σε περιοχές της Ιερουσαλήμ και από το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Ο πύραυλος που έριξαν οι Χούθι προς το Ισραήλ φέρεται να έπεσε στην περιοχή του αεροδρομίου Μπεν Γκουριόν, με συνέπεια να τραυματιστεί ελαφρά ένα άτομο, το οποίο βρισκόταν στον χώρο στάθμευσης.

Τα συστήματα αντιαεροπορικής άμυνας προσπάθησαν να αναχαιτίσουν τον πύραυλο που ερρίφθη από την Υεμένη, διευκρίνισε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωσή του.

Τα αποτελέσματα των προσπαθειών αναχαίτισής του τελούν υπό εξέταση, πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι έλαβε αναφορές για ένα πεσμένο βλήμα στο κεντρικό Ισραήλ, χωρίς να διευκρινίσει ακριβή τοποθεσία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω, δε μπορώ χωρίς χάπια» - Συγκλονίζει ο συγγραφέας του «Γόμορρα», Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Όσοι με κατηγορούν ότι ρεζίλεψα την Νάπολη, θα έπρεπε να προβληματιστούν: αφού την ρεζίλεψα, για ποιο λόγο θέλουν να έρθουν να την επισκεφθούν απ' όλη την Ιταλία;»
Ο Ρομπέρτο Σαβιάνο