Κόσμος

Ισραήλ: Στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που πήγε να τους μαχαιρώσει

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν Παλαιστίνιο που επιχείρησε να τους μαχαιρώσει στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη.

Παλαιστίνιοι αξιωματούχοι ανέφεραν ότι ο άνδρας υπέκυψε στα τραύματά του ενώ ο στρατός του Ισραήλ ανακοίνωσε πως «ο ύποπτος τράβηξε μαχαίρι και πλησίασε τους στρατιώτες που απάντησαν ανοίγοντας πυρ».

Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, ο άνδρας αυτός ήταν 23 ετών. Δεν υπάρχουν άλλα στοιχεία για την ταυτότητά του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Αίγυπτος εμπόδισε το Ισραήλ να σκοτώσει ηγέτες της Χαμάς στο έδαφός της και απείλησε με αντίποινα
Οποιαδήποτε απόπειρα κατά της ζωής ηγετών της Χαμάς σε αιγυπτιακό έδαφος θα θεωρηθεί ως παραβίαση της κυριαρχίας και, κατά συνέπεια, ως κήρυξη πολέμου από το Ισραήλ
Καπνός μετά από βομβαρδισμό στα σύνορα Ισραήλ - Λωρίδας της Γάζας