Κόσμος

Ιταλία: Αυξάνονται οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες – Αγνοείται μητέρα και δύο παιδιά

Μια νεαρή μητέρα και δύο παιδιά εξακολουθούν να αγνοούνται στην περιφέρεια Μάρκε της κεντρικής Ιταλίας που επλήγη από τις φονικές πλημμύρες το βράδυ της Πέμπτης. 

Πλέον οι νεκροί από την σφοδρή κακοκαιρία και τις πλημμύρες που έπληξαν περιοχές της κεντρικής Ιταλίας ανέρχονται σε δέκα, ενώ τέσσερις άνθρωποι παραμένουν αγνοούμενοι, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Στην περιοχή μεταβαίνει ο υπεύθυνος της Ιταλικής Πολιτικής Προστασίας Φαμπρίτσιο Κούρτσιο, ο οποίος συντονίζει τα διάφορα σώματα και τους εθελοντές που μετέχουν στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Όπως αναφέρουν οι τοπικές αρχές, η φονική αυτή κακοκαιρία δεν είχε προβλεφθεί. Μέσα σε μια ώρα, πολλοί ποταμοί και παραπόταμοι της ευρύτερης περιοχής της Ανκόνας υπερχείλισαν.

https://twitter.com/Lanternaweb/status/1570534647330906113?s=20&t=E4SaTmUru3jOYVYgJbcCCg

Προσθέστε το newsit.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρόμπερτ Φίτσο: Ο φιλορώσος Σλοβάκος ηγέτης θα συναντηθεί με τον Πούτιν αλλά δεν θα παραστεί στην παρέλαση της «Ημέρας Νίκης»
Μετά το τετ α τετ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο ακροδεξιός πρωθυπουργός της Σλοβακίας θα ταξιδέψει στη Μόσχα για την ρωσική στρατιωτική εκδήλωση
Ο Βλαντίμιρ Πούτιν (αριστερά) με τον Ρόμπερτ Φίτσο (δεξιά)
Η νομπελίστρια Ναργκίς Μοχαμαντί χρειάζεται θεραπεία για την καρδιά – «Το καθεστώς του Ιράν θέλει να την ξεφορτωθεί», λέει ο αδερφός της
Ο αδερφός της μεταξύ άλλων τονίζει πόσο άσχημα είναι η υγεία της και λέει πως κάθε μέρα ξυπνάει «περιμένοντας το χειρότερο τηλεφώνημα»
Ναργκίς Μοχαμαντί
Λίβανος: Διαπραγματεύσεις με το Ισραήλ μόνο με παύση του πολέμου, λέει ο πρόεδρος του κοινοβουλίου και σύμμαχος της Χεζμπολάχ
Ο πιο σημαντικός σιίτης πολιτειακός παράγοντας απορρίπτει τις κατ'ιδίαν συναντήσεις του Μπέντζαμιν Νετανιάχου με τον πρόεδρο του Λιβάνου
Ισραηλινά στοιχεία πυροβολικού στον νότιο Λίβανο
Η απολογία του συζύγου για την άγρια δολοφονία της πρώην Μις Ελβετία: «Την αγαπούσα, μετανιώνω»
«Προκάλεσα ανείπωτο πόνο στην οικογένειά μου. Αυτό που έκανα είναι ασυγχώρητο και αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη» είπε ο Μαρκ Ρίμπεν στη δίκη, ωστόσο έκανε λόγο για «ατύχημα»
Το μοντέλο από την Ελβετία Κριστίνα Γιοκσίμοβιτς