Κόσμος

Κάλεσμα για να “ρίξουν” την Μέρκελ στις εκλογές!

Ο Γκέρχαρντ Σρέντερ, που είναι ο τελευταίος ηγέτης των Σοσιαλδημοκρατών (SPD) που διετέλεσε καγκελάριος της Γερμανίας, προέτρεψε το κόμμα του, να παλέψει διεκδικώντας τη νίκη στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, παρά το γεγονός ότι οι Συντηρητικοί της Άγγελλα Μέρκελ προηγούνται κατά 15 μονάδες στις δημοσκοπήσεις.

Ο Σρέντερ που θεωρείται ότι έχει προσωπικό ταλέντο στις προεκλογικές εκστρατείες, είπε προς τους συμμετέχοντες σε διάσκεψη του κόμματος, ότι μπορούν ακόμη να νικήσουν, υπενθυμίζοντας τους, τις εκλογές του 2005, οι οποίες ήταν οι τελευταίες που έλαβε μέρος.

Αυτή είναι η ευκαιρία μας. Εάν κινητοποιήσουμε όλες τις δυνάμεις μας κατά τις επόμενες εβδομάδες, μπορούμε να επιτύχουμε κάνοντας το SPD, το μεγαλύτερο κόμμα,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σρέντερ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πέντε νεκροί και 12 τραυματίες από ρωσικούς βομβαρδισμούς σε Ποκρόφσκ και Ντονέτσκ στην Ουκρανία
Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Κρατικής Διοίκησης του Ντόνετσκ, είπε ότι στις επιθέσεις χρησιμοποιήθηκαν drones και ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν να στοχεύουν κατοικημένες περιοχές
Ουκρανία
Δύο νεκροί από τις φωτιές που μαίνονται στην Τουρκία - Μία οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για «δεκάδες εμπρησμούς»
Πυρκαγιές ξέσπασαν και στην Αττάλεια και σε δασικές εκτάσεις κοντά στην Κωνσταντινούπολη, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο πολλά από αυτά τα μέτωπα
Φωτιές στην Τουρκία