Κόσμος

Καναδάς: Πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ στο Βανκούβερ

Η Μέγκαν Μαρκλ απαρνήθηκε τα βασιλιά αξιώματα αξιώματα και έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως κοινή θνητή στο Βανκούβερ του Καναδά.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ επισκέφθηκε σήμερα τα κεντρικά γραφεία μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης στο Βανκούβερ, στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της από τότε που το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι παραιτείται των καθηκόντων του και ότι θα μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ της Βρετανίας και του Καναδά.

«Κοιτάξτε με ποια ήπιαμε τσάι σήμερα», έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook το Downtown Eastside Women’s Centre, το οποίο προσφέρει βοήθεια σε γυναίκες και παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα στη μητρόπολη αυτή του δυτικού Καναδά.

Η οργάνωση ανήρτησε μια φωτογραφία με τα μέλη της να περιστοιχίζουν τη δούκισσα του Σάσεξ, σε χαλαρή ατμόσφαιρα.

«Ήταν απλή και γλυκιά», δήλωσε η διευθύντρια του κέντρου Κέιτ Γκίμπσον στο κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο CBC.

«Ήθελε απλά να γνωρίσει την οργάνωση. Ξέραμε ότι θα έρθει στον Καναδά και πιθανόν στη δυτική ακτή».

https://twitter.com/PHarry_Meghan/status/1217206782038290432

«Πιστεύω ότι δεν θέλει να της συμπεριφέρονται σαν αν είναι ξένη. Θέλει να γνωρίσει τους ανθρώπους», σημείωσε η Γκίμπσον.

Η Μέγκαν Μαρκλ πέρασε λίγο παραπάνω από μια ώρα στο κέντρο, το οποίο χρησιμοποιείται επίσης ως καταφύγιο για τη νύχτα και προσφέρει βοήθεια σε περίπου 500 γυναίκες την ημέρα, σύμφωνα με τον ιστότοπό του.

Η Γκίμπσον διευκρίνισε ότι η επίσκεψη οργανώθηκε σύντομα, αφού το κέντρο έλαβε τη Δευτέρα ένα email «λίγο μυστηριώδες» από μια βοηθό της Μέγκαν, που ρωτούσε εάν η δούκισσα του Σάσεξ μπορούσε να επισκεφθεί τα γραφεία της οργάνωσης.

«Ήταν πολύ χαλαρή. Ήταν φανταστική», σημείωσε η Γκίμπσον.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Politico για τη Διάσκεψη του Μονάχου: Η Ευρώπη ξοδεύει περισσότερα για την Άμυνα και μπορεί να ορθώσει ανάστημα στον Τραμπ
Η Ευρώπη προσπαθεί να κόψει τον «ομφάλιο λώρο» από τις ΗΠΑ και να σταθεί ανεξάρτητη - Η κοινή στάση των Ευρωπαίων στη Διάσκεψη και το δημιούργημα του Τραμπ που μάλλον δεν του αρέσει
Κιρ Στάρμερ / Φρίντριχ Μερτς / Εμανουέλ Μακρόν
Reuters: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για πόλεμο διάρκειας κατά του Ιράν – Οι απειλές Τραμπ και ο φόβος για αντίποινα
Ο αμερικανικός στρατός προετοιμάζεται πυρετωδώς ώστε να είναι έτοιμος στην περίπτωση που δώσει την εντολή ο Τραμπ - Παρά τις διαβουλεύσεις, ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επιχείρησης
Aεροπλανοφόρο