Κόσμος

Κανείς δε μπορεί να γλείψει τον αγκώνα του; Λάθος! [vid]

Είναι ευρέως γνωστό πως είναι αδύνατο κανείς να μπορεί να γλείψει τον αγκώνα του. Όχι όμως η Adrianne, η γυναίκα με τη μεγαλύτερη -ίσως- γλώσσα στον κόσμο!

Η γυναίκα αυτή, που ονομάζεται Adrianne ενδέχεται να έχει την πιο μακριά γλώσσα στον κόσμο, αφού το μήκος της είναι περίπου 10 ολόκληρα εκατοστά!

Αυτό σημαίνει πως είναι φυσικά μεγαλύτερη από μια επαγγελματική κάρτα, ενώ η ίδια καταρρίπτει τον μύθο που λέει πως κανείς δεν μπορεί να γλείψει τον ίδιο του τον αγκώνα, αφού εκείνη το καταφέρνει.

Η Adrianne λέει πως όταν πήγαινε σχολείο συνήθιζε να… τρομάζει με τη γλώσσα της τα παιδιά που εκφόβιζαν τους υπόλοιπους, ενώ τονίζει πως πρέπει να… μετακινεί το σαγόνι της ούτως ώστε να βγάλει ολόκληρη τη γλώσσα της, κάτι που μερικές φορές πονάει.

Η γυναίκα λέει επίσης πως θέλει να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες για αυτή της την… ιδιαιτερότητα, ενώ στο παρακάτω βίντεο οι αντιδράσεις ανθρώπων που βλέπουν τη γλώσσα της είναι… ανεκτίμητες!  

Δείτε το βίντεο

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια επισκέφθηκαν τραυματίες του δυστυχήματος στην Κόρδοβα - Φωτογραφίες
Το βασιλικό ζεύγος ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες που νοσηλεύονται, υπογραμμίζοντας ότι η σκέψη τους βρίσκεται κοντά σε όλους όσοι επλήγησαν από το δυστύχημα
Ο βασιλιάς Φελίπε και η βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας συνομιλούν με τραυματίες της σιδηροδρομικής τραγωδίας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο νοσοκομείο «Reina Sofia»
Η Ryanair «τρολάρει» τον Έλον Μασκ ανακοινώνοντας προς τιμήν του προσφορά «θέσεων για μεγάλους ηλίθιους» με 16,99 λίρες
Η Ryanair ξεκινά την πώληση θέσεων «Big Idiot» καθώς εντείνεται η διαμάχη με τον Elon Musk ο οποίος είχε ζητήσει να απολυθεί ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, αφήνοντας υπονοούμενα για πιθανή εξαγορά της από τον ίδιο
Ο Έλον Μασκ και ο διευθυντής της Ryanair, Μάικλ Ο'Λίρι