Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Καραμπόλα στη Σαρδηνία: Με έως και 7 έτη φυλάκιση κινδυνεύει ο οδηγός της Lamborghini – Ποιοι οδηγούσαν τα supercars

Καραμπόλα στη Σαρδηνία: Με έως και 7 έτη φυλάκιση κινδυνεύει ο οδηγός της Lamborghini – Ποιοι οδηγούσαν τα supercars

Με φυλάκιση έως και 7 ετών κινδυνεύει ο οδηγός της Lamborghini που συγκρούστηκε με μια Ferrari στη Σαρδηνία, την ώρα που επιχειρούσαν διπλή προσπέραση. Στο τροχαίο δυστύχημα χάθηκε ένα ζευγάρι Ελβετών τουριστών, που βρίσκονταν μέσα στο κόκκινο supercar, ενώ το ζευγάρι Ινδών στο άλλο όχημα βγήκαν αλώβητοι…

Οι Αρχές της Σαρδηνίας έχουν ξεκινήσει έρευνα για το τροχαίο δυστύχημα, κατά τη διάρκεια βόλτας που έκαναν τα supercars στο νησί. Οι εισαγγελείς του Κάλιαρι ερευνούν αν ο οδηγός της Lamborghini μπορεί να διωχθεί για διπλή ανθρωποκτονία από αμέλεια, κάτι που σημαίνει ότι κινδυνεύει με έως και 7 έτη φυλάκιση.

Το τροχαίο έγινε όταν τα δύο supercars προσπάθησαν ταυτόχρονα να προσπεράσουν ένα λευκό τροχόσπιτο σε στενό δρόμο στα νότια της Σαρδηνίας. Τα αυτοκίνητα συγκρούστηκαν, έφυγαν από το δρόμο, το τροχόσπιτο ανετράπη ενώ η Ferrari τυλίχθηκε στις φλόγες, μέσα στην οποία εγκλωβίστηκε το ζευγάρι των ηλικιωμένων Ελβετών.

Οι επιβάτες του τροχόσπιτου τραυματίστηκαν επίσης ελαφρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ η διάσημη σταρ του Μπόλιγουντ, Γκαγιάτρι Τζόσι, συνεπιβάτης και σύζυγος του Ινδού δισεκατομμυριούχου, Βίκας Ομπερόι, που οδηγούσε τη Lamborghini, δήλωσε ότι και δυο τους είναι «μια χαρά».

Kαρέ καρέ το σοκαριστικό δυστύχημα:

Ο Ομπερόι πιστεύεται ότι είναι ένας από τους πλουσιότερους άνδρες στην Ινδία. Η περιουσία του περιλαμβάνει μια μεγάλη αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων αλλά και 7 κρουαζιερόπλοια. Ο μεγιστάνας είναι επίσης επικεφαλής της εταιρείας ανάπτυξης και αξιοποίησης ακινήτων Oberoi Realty, που κατασκευάζει και πουλά πολυτελείς κατοικίες στο Μουμπάι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, όλοι οι επιβάτες των supercar συμμετείχαν στην περιήγηση Sardinia Supercar Experience που είχε ως αφετηρία την Teulada και θα ολοκληρωνόταν με την άφιξη των συμμετεχόντων στην Olbia.

H περιήγηση διαρκεί αρκετές μέρες, κατά την οποία οι τουρίστες επισκέπτονται σημαντικές τοποθεσίες του νησιού οδηγώντας Ferrari και Lamborghini, ενώ περνούν τα βράδια τους σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Η εταιρεία που διοργανώνει τις ξεναγήσεις δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο event με το δικό τους αυτοκίνητο ή να νοικιάσουν ένα από τα πολυτελή οχήματά της, με το κόστος φυσικά να αυξάνεται κατά πολλές χιλιάδες ευρώ στη δεύτερη περίπτωση.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις