Κόσμος

Καταθέτει η γυναίκα που καταγγέλλει για σεξουαλική επίθεση τον υποψήφιο του Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο

Η γυναίκα που κατηγορεί τον Μπρετ Κάβανο, τον υποψήφιο του Ντόναλντ Τραμπ για το Ανώτατο Δικαστήριο, θα ανοίξει τα χαρτιά της.

Παρά τις απειλές σε βάρος της ασφάλειάς της και της ζωής της, η Φορντ πιστεύει ότι είναι σημαντικό για τους γερουσιαστές να ακούσουν από την ίδια τη μαρτυρία της για τη σεξουαλική επίθεση που διαπράχθηκε σε βάρος της από τον στενό συνεργάτη του Προέδρου Τραμπ, Μπρετ Κάβανο.

Αυτό τονίζεται σε μήνυμα των δικηγόρων της πανεπιστημιακού Κριστίν Μπλάζι Φορντ, ανακοινώνοντας ότι θα παραχωρήσει δημόσια ακρόαση την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί (17.00 ώρα Ελλάδας).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το Ισραήλ επιδιώκει «μοντέλο Γάζας» για τον Λίβανο: Θέλει έλεγχο μέχρι τον ποταμό Λιτάνι και καταστροφή όλων των σπιτιών στα σύνορα
Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ προειδοποίησε πως αν δεν διασφαλιστεί η ασφάλεια του βορείου Ισραήλ, οι 600.000 εκτοπισμένοι Λιβανέζοι δεν θα επιστρέψουν στα σπίτια τους
Ποταμός Λιτάνι