Πέμπτη, 2 Μαΐ
23oC Αθήνα

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο

Κέιτ Μίντλετον: Εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν προσπάθησαν να κλέψουν τον ιατρικό της φάκελο

Σάλος στη Βρετανία από την είδηση πως εργαζόμενοι στο νοσοκομείο που νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον προσπάθησαν να αποκτήσουν πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο.

Όπως αναφέρει η Mirror, τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού φέρεται να πιάστηκε να προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία της Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο στη Βρετανία.

Αυτό το δημοσίευμα έχει προκαλέσει έρευνα στο νοσοκομείο στο Marylebone, στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο έχει τη φήμη της διακριτικότητας με τη βασιλική οικογένεια, πρώην προέδρους, πρωθυπουργούς και διασημότητες.

Μάλιστα μεταξύ άλλων στο εν λόγω νοσοκομείο έχουν νοσηλευτεί ο πρίγκιπας Φίλιππος, η πριγκίπισσα Μαργαρίτα, η ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ και ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζον Κένεντι.

«Πρόκειται για μια σημαντική παραβίαση της ασφάλειας και απίστευτα επιζήμια για το νοσοκομείο, δεδομένης της άψογης φήμης του για τη θεραπεία μελών της βασιλικής οικογένειας. Οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου επικοινώνησαν με το παλάτι του Κένσινγκτον αμέσως μόλις έπεσε στην αντίληψή τους το περιστατικό και διαβεβαίωσαν ότι θα υπάρξει πλήρης έρευνα. Όλο το ιατρικό προσωπικό έμεινε σοκαρισμένο από τους ισχυρισμούς και πληγώθηκε που ένας έμπιστος συνάδελφος φέρεται να ήταν υπεύθυνος για μια τέτοια παραβίαση της εμπιστοσύνης και της δεοντολογίας» αποκάλυψε συνεργάτης του νοσοκομείου στη Mirror.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Κέιτ Μίντλετον φέρεται να γνωρίζει το περιστατικό ενώ εκπρόσωπος του Παλατιού σημείωσε πως «αυτό αποτελεί θέμα της κλινικής».

Υπενθυμίζεται πως η πρόσβαση στα ιατρικά αρχεία ενός ασθενούς χωρίς τη συγκατάθεση του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων αποτελεί ποινικό αδίκημα για το προσωπικό στην Βρετανία.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις